Az Egri Alapszervezet 2024.05.11-én a Cukorbetegek Egri Egyesületének meghívására részt vett az Egri Cukorbeteg Napon PSA szűréssel, tanácsadással.

2024.05.18-án egésznapos gyermekprogramra kapott meghívást Alapszervezetünk szűrések lebonyolítására (PSA, vércukor, vérnyomásmérés) felnőtteknek Eger, Felnémet városrészben.

202.05.21-én az Egri Alapszervezet a tagjainak, anyajegyszűrést szervezett dr. Almádi Tamás bőrgyógyász részvételével. Ezen a napon nem csak a bőr betegségeire összpontosítottunk, hanem többféle egészségügyi szűrésen is részt vehettek az érdeklődők.

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Túra az Erdőteleki Arborétumba

A Gyöngyösi Alapszervezet tagjai Erdőtelekre túráztak. Az Erdőteleki Arborétumot néztünk meg. Sok gyönyörű virágok láttunk. Nagyon jól éreztük magunkat az arbarétum friss levegőjében a madarak csicsergése mellett.

Alapszervezetek

Középiskolai vetélkedő Salgótarjánban

A Magyar Rákellenes Liga Salgótarjáni Alapszervezete a Nógrád Vármegyei Kormányhivatal Népegészségügyi Főosztályával 2024. február 22-re „Légy tudatos!” címmel hetedik alkalommal hirdetett vetélkedőt a vármegye középiskolás diákjai számára az Európai Méhnyakrák Megelőzési Hét és a Rákellenes Olvass tovább...

Alapszervezetek

Kirándulás Szentendrére

Augusztus 24-én az Egri Alapszervezet tagjai csodálatos kiránduláson vettek részt a Dunakanyar kapujában elhelyezkedő Szentendrén. Nem csak a környezet, de az időjárás is kedvezett a kirándulás résztvevőinek, mivel a meteorológiai magas hőmérséklet a Duna közelsége miatt nem Olvass tovább...