Időpont: 2024. április 15. hétfő 14 óra
Vezeti: Kis Anett pszichológus

A Hatvani Segítő Szolgálat 2024. év első félévének 4. stresszoldó csoportfoglalkozását tartottuk meg ma. A három új, segítséget kérő társunk bemutatkozása után a tavaszi teendőinkről, nyári terveinkről beszélgettük, hisz legközelebb szeptemberben találkozunk újra, ahol majd beszámolunk arról, hogy mi valósult meg a kitűzött terveinkből.

A pszichológusnő kérése: Meséljünk, minek örülnénk a legjobban a nyáron?

A nyarat meghatározó élményeinkről, örömeinkről legtöbben az unokázást említettük, és a Bakonyszücsi egy hetes programot, melyet júniusra tervezzük, és már nagyon várjuk.
Jó hangulatban telt a mai nap, szép számmal voltunk együtt.

13 fő vett részt.

Lazányi Jánosné
a Segítő Szolgálat vezetője

Támogatók: Hatvan Város Önkormányzata, Hatvani Albert Schweitzer Kórház – Rendelőintézet, Markovits Kálmán Uszoda és Strandfürdő, Hatvan Tv, DALI, Hatvani Hírlap, Zombori Kft.

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Preventív gyógytorna kopásos ízületi problémákra

A MRL Salgótarjáni Alapszervezet 2020. 10.06-i „dupla” klubnapot  tartott a Beszterce lakótelepi Közösségi térben. A második téma felkért előadója, Füleki Andrea gyógytornász „Preventív gyógytorna kopásos ízületi problémákra” címmel tartott prezentációt. Az előadó beszélt a fiziológiás Olvass tovább...

Alapszervezetek

Rákellenes Világséta Nagyatádon

Forrás: atádhír – Simon Tamás cikke A nagyatádiak is csatlakoztak a Rákellenes Világsétához Tavaly év elején a mínusz tíz fokban heten, most vasárnap pedig már huszonegyen vettek részt Nagyatádon a Rákellenes Világsétán. Az alapszervezet elnöke Olvass tovább...