Örökmozgó csapatunk január 5-én útra kelt, hogy az egyik legkedvesebb, legszebb kilátóhelyünkön a varázslatos Eremény-tetőn köszöntsük együtt az újévet.

Az Eremény-tető a Mátra egyik legcsendesebb, de szinte a legnagyobb élményt nyújtó kis csodahelye, ahonnan gyönyörű panoráma nyílik a Felső-Mátra és a Nyugati-Mátra vonulataira. Az Eremény-tetőt, mely közigazgatásilag Gyöngyössolymoshoz tartozik a Sástói-rét legvégén, balra, kitaposott jelzetlen útvonalon értük el.

Szerencsésnek mondhatjuk magunkat, mert igazán szép, tiszta időben csodálhattuk meg a tájat és köszönthettük az újévet! Gyönyörű évkezdés volt és szívből reméljük ilyen lesz a folytatás is!

Tóth Lászlóné
a MRL Gyöngyösi Alapszervezet elnöke

 

 

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Gyulladásos bélbetegségek

  Az Egri Alapszervezet március 8-ai rendezvényén Bak Imre sok szeretettel köszöntötte a megjelent hölgyeket nőnap alkalmából egy-egy szál rózsával, meg egy gyönyörű verssel. A rendezvény további részében dr. Simon Higin gasztroenterológus főorvost hallgathatták meg Olvass tovább...

Alapszervezetek

Középiskolai vetélkedő Salgótarjánban a Rákellenes Világnaphoz kapcsolódva

A Nógrád Megyei Kormányhivatal Népegészségügyi Főosztálya a Magyar Rákellenes Liga Salgótarjáni Alapszervezetével 2020. február 13-án „Légy tudatos! …Ne szkippeld!” elnevezéssel vetélkedőt hirdetett a megye középiskolás diákjai számára a Rákellenes Világnap (február 4.) alkalmából. A rendezvény Olvass tovább...