Egészségi állapotunkat különböző külső és belső tényezők befolyásolják. Ezek megismerése különösen fontossá válik akkor, amikor daganatos betegséggel találjuk szemben magunkat. Minél részletesebben átlátjuk a betegség háttérét, annál nagyobb eséllyel tudjuk kedvező irányba befolyásolni az állapotunkat. Ehhez tudatos, célirányos lépésekre van szükség.

A Magyar Rákellenes Liga Salgótarjáni Alapszervezete Stresszoldó Klubjának meghívott vendége Dr. Darnói Tibor holisztikus orvos volt 2017. október 27-én.

Előadásában a daganatos betegségek és az immunrendszer, a stressz és a gondolat-érzelemvilág, az életvitel összefüggéseit tárta fel. Gyakorlati példákon keresztül mutatta be, hogy a gondolat, érzelem fizikai változást hoz létre szervezetünkben. Dr. Darnói Tibor legfontosabbnak a testi-, lelki-, szellemi harmónia megteremtését tartja, mely az egyensúlyt és az egészséget biztosítja.

A nap folyamán a jelenlévők egyéni kérdéseikre, problémáikra is választ kaphattak. Megismerhettünk és gyakorolhattunk meditációs praktikákat is.

 

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Közgyűlés Gyöngyösön

A koronavírus szabályoknak megfelelően taggyűlést rendeztünk november 09-én. A gyűlésen megbeszéltük, hogy a kapcsolatot tartani fogjuk, amíg személyesen nem találkozunk, valamint a túrát, sétát kerékpározást tovább folytatjuk, a facebookon fogjuk értesíteni egymást. Majd kék szalagot  Olvass tovább...

Alapszervezetek

Februári programajánló a Gödöllői Alapszervezet eseményeiből

Kedves Tagjaink!  Szeretettel ajánljuk programjainkat. Örülünk ha elhozzátok családtagjaitokat, ismerőseiteket. Megosztásaitokkal többeknek okozhatunk “mosollyal” átélt élményeket. Találkozzunk!  (mellékletben is csatolva Nyugdíjas Akadémia programja is) FEBRUÁRTÓL ÚJRA  minden hónap 1. Presszó Szerdáján 17 órától, TUDÁSKLUB   febr.3.szombat 9.15 Olvass tovább...

Alapszervezetek

Csontsűrűség mérés Petőfibányán

2017.06.26-tól 28-ig csontsűrűség mérést szerveztünk, melyen 66 fő vett részt. A kiszűrt eseteket a háziorvoshoz irányítottuk.