Nemes célért közel 40 fő sétált a Világséta eleki rendezvényén 2024. január 14-én 15 és 16 óra között a városunkban.

A Magyar Rákellenes Liga Eleki Alapszervezete idén először csatlakozott a negyedik alkalommal meghirdetett felhíváshoz.

A séta egy globális kezdeményezés a rákos betegek, túlélők és családjaik támogatására, valamint a rákkutatásra szánt pénzgyűjtésre, valamint figyelemfelhívás a szűrővizsgálatok fontosságára.

Az adománygyűjtéssel az előzetesen kiválasztott tizennégy nemzeti betegszervezetet támogatják, amelyek közé idén is bekerült a Magyar Rákellenes Liga, a tavalyi kiemelkedő magyar részvételnek köszönhetően.

Minden ország egyórás időt kapott a sétákra, és ezeknek az óráknak a kombinációja a világon egy teljes 24 órás napnak felel meg.

Ez egy 24 órás „kör” lett a végén, amely szinte minden időzónát felölel.

Köszönjük, hogy ennyien velünk tartottak!

Fotók: Simonka Renátó

#worldcancerwalk #RákellenesVilágséta #MagyarRákellenesLiga #Elek

 

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Kreatív klubfoglalkozás 2.

Időpont: 2016. március 17. 14 óra Vezető: Poórné Mike Éva kézműves Az év második  kreatív  klubfoglalkozásán tavaszi virágokkal díszített  ceruzatartó dobozkát készítettünk dekopázs technikával. Gyűjteményünkből elővarázsolt szebbnél szebb szalvétákat használtunk fel remekművünk elkészítéséhez. Közben megbeszéltük az Olvass tovább...

Alapszervezetek

Közgyűlés Debrecenben

2020-03-24 Március 12-én a DEKK Sugárterápia szeminárium termében tartotta a Debreceni Alapszervezet éves közgyűlését. A jelenléti ív aláírásakor minden tag megkapta a „Magyar Rákellenes Liga 30 éve az egészségért” jelvényt, valamint a 2019. évi pénzügyi Olvass tovább...