Magyar Rákellenes Liga Hatvani Segítőszolgálata 2017. június 29-én ünnepelte 10. születésnapját.

A Grassalkovich Művelődési Házban megrendezett ünnepségre Egerből, Miskolcról, Debrecenből, Kabáról, Budapestről és a kistérség több Alapszervezetétől érkeztek kedves vendégek.

Horváth Richárd, Hatvan város polgármesterének megnyitó köszöntőjét követően Rozványi Balázs, a Liga elnöke, dr. Nagy Emese főorvos asszony, majd Lazányi Jánosné, a Segítő Szolgálat vezetője köszöntötte a vendégeket.

A köszöntők után Emléklapok átadásával köszönte meg a Magyar Rákellenes Liga Liga elnöke és Lazányi Jánosné, a Hatvani Segítő Szolgálat vezetője támogatóinak és önkéntes segítőinek a szolgálatnak nyújtott támogatást, segítséget.

A kedves műsor után a gyönyörű születésnapi tortát körbeállva minden résztvevő elénekelte a születésnapi dalt.

Már tíz éve nyújt támogatást a Hatvani Segítő Szolgálat

 

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Meghívó rózsaszín sétára és misére Egerbe

Az Egri Alapszervezet hív és vár minden érdeklődőt  2017. október 10-én, kedden RÓZSASZÍN SZALAGOS SÉTÁRA 13 órától előadások lesznek a Bartakovics Béla Közösségi Házban  Gecse Attila kórházlelkész: Lelki támogatás az onkológiai kezelések alatt Dr. Dósáné Olvass tovább...

Alapszervezetek

Tatai kirándulás

A Magyar Rákellenes Liga Hatvani Alapszervezet OGYIK tagjai június 8-án Tatára kirándultak. Megtekintettük a Tatai várat, az Öreg-tó partján található vízi várat. Majd kisebb pihenő után az Esterházy kastélyba látogattunk el. Az Öreg–tó partjáról megcsodáltuk a gyönyörű tájat, majd utunk Olvass tovább...