Stresszoldó csoportfoglalkozás 2.
Időpont: 2024. február 26.
Vezeti: Kiss Anett pszichológus

Hatvani Segítő Szolgálatunk 2024. év második foglalkozása az új tagunk bemutatkozásával kezdődött.

A mai csoport témája, hogy telt el az év első hónapja, a beszélgetés irányított kérdésekkel, az új ével kapcsolatos elvárások, célok elmondása volt.

Ezt követően a már alig várt relaxálásra került sor.

Jó hangulatban telt, aktív csoportmunka jellemezte a mai másfél órás foglalkozást.

10 fő volt jelen

Lazányi Jánosné
Segítő Szolgálat vezető

Támogatóink: Hatvani Albert Schweitzer Kórház és Rendelőintézet, Hatvani Önkormányzat, Hatvani Hírlap, Hatvan Tv. Zombori Kft.

 

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Megújul a Debreceni Segítő Szolgálat

március elejétől Boros Csaba Lászlóné, Eszter veszi át a Debreceni Segítő Szolgálat vezetését. Eszter az elmúlt 22 évben a Magyar Rákellenes Liga egyik fő szervének, az Ellenőrző Bizottságnak oszlopos tagjaként tevékenykedett, segítette munkájával, szakértelmével a Olvass tovább...

Alapszervezetek

Gyöngyfűzés és HPV oltásra felhívás Gyöngyösön

Az Európai Méhnyakrák Megelőzési Hét alakalmából a Magyar Rákellenes Liga Gyöngyösi alapszervezete is csatlakozott a felhíváshoz. Gyöngyöt fűztünk és beszélgettünk az érdeklődőkkel, felhívtuk a figyelmet a szűrés és a HPV vírus elleni oltás fontosságára. A Olvass tovább...

Alapszervezetek

Egészségtudatos nap Miskolcon

A Magyar Rákellenes Liga Miskolci Alapszervezet szakképzett önkéntesei a Kaffka Margit Könyvtár felkérésére, az Országos Könyvtári Napok keretében, 2023. október 14-én “Egészségtudatos nap”-ot tartottak állapotfelméréssel, szűrővizsgálatokkal, önvizsgálatra tanítással, életmód tanácsadással.