Időpont: 2019. augusztus 3. szombat

Helyszín: Hatvani Albert Schweitzer Kórház parkja

A Magyar Rákellenes Liga Hatvani Alapszervezetének és Segítő Szolgálatának közel húsz fős önkéntes segítői a mai napot együtt töltötték vidám, beszélgetéssel, főzőcskézéssel.

Csekélyke jutalmazás volt ez az egész éves áldozatos munkájukért cserébe!

Az idő is nagyon kedvező, szép napsütéses volt egész délelőtt, de bizony, ahogy befejeztük az ebédet, leszakadt az ég, egyik percről a másikra!

Balogné Margitka finom babgulyást főzött nekünk. Dencs Andrásné Magdika látva, hogy egész délelőtt a finom házi süteményeket falatozzuk, ebéd előtt jócskán megtornásztatott bennünket! A vihar miatt a beszélgetést már a segítő szolgálat irodájában folytattuk.

Az alapszervezet elnökeként hálás szívvel mondtam köszönetet társaimnak az évek óta nyújtott önzetlen segítségért, amit a rendezvények, klubnapok, sportnapok lebonyolításában, valamint a kórházban fekvő beteg látogatásával nyújtottak nekem.

Köszönetet szeretnék mondani az Albert Schweitzer Kórház főigazgatójának, dr. Stankovics Évának a szép, ligetes helyszín biztosításáért.

Bízom benne, hogy a továbbiakban is segítségemre lesznek. Hiszen mindannyian tudjuk: „Egyedül nem megy…együtt könnyebb…”

22 fő töltötte együtt napot.

Lazányi Jánosné
elnök

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Kirándulás a Nyíregyházi Állatkertbe

Időpont: 2022. augusztus 11.  A MRL Hatvani Alapszervezetének 49 tagja a Nyíregyházi Állatkertbe látogatott el. Csodálatos élményben volt részünk utunk során, és még az időjárás is kedvezett a messzi távolból érkezőknek.  Az Állatpark a várostól Olvass tovább...

Alapszervezetek

Közgyűlés Egerben

Az Egri Alapszervezet 2019. március 12-én  éves Közgyűlését tartotta az egri Kórház Refektóriumában. A szép számmal megjelent tagság elfogadta az Alapszervezet Elnökének a  2018-as év program és pénzügyi beszámolóját és a 2019-es év program és Olvass tovább...

Alapszervezetek

Gyöngyposta – Együtt a méhnyakrák ellen Egerben!

Az Európai Méhnyakrák megelőzési Hét alkalmából a Magyar Rákellenes Liga Egri Alapszervezet a KEVIKO Védőnői Szolgáltató KFT, Egri Családsegítő Alapítvány és az Egri Járási Hivatal Népegészségügyi Osztálya figyelemfelhívó rendezvényt szervezett a méhnyakrák megelőzése érdekében Egerben, Olvass tovább...