A Magyar Rákellenes Liga Salgótarjáni Alapszervezete a évzáró ünnepi rendezvényét  2023. november 24-én tartotta.

A jelenlévők köszöntése után meggyújtva a fény várásának első gyertyáját, egy perces néma csendben idéztük fel elveszett társaink arcát, közös emlékeinket.

A program igazi ünnepi gálaműsorral folytatódott a Trilla Tercett jóvoltából, melynek közös éneklés is része volt. Az „angyali dallamok” után az elnök pezsgős pohárköszöntője következett:

Kívánom, hogy adassék meg nekünk a szeretet, a békesség szent ajándéka. Jusson szép szóból, simogató, ölelő kezekből mindenkinek!

És az új esztendőre:„Adjon Isten egészséget,
kenyeret, bort, tehetséget,
tiszta szívet, éles elmét,
hitet adjon, s jó szerencsét!” 

A finom ebéd és házi sütemények elfogyasztása után gazdag tombola színesítette a programot, mely baráti beszélgetésekkel zárult. Jó volt látni a sok mosolygós arcot, a baráti ölelkezéseket.

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

A Hatvani Alapszervezet önkéntes segítőinek köszöntése

A Magyar Rákellenes Liga Hatvani Alapszervezetének és Segítő Szolgálatának közel húsz fős önkéntes segítői a mai napot együtt töltötték vidám beszélgetéssel, főzőcskézéssel. Csekélyke jutalmazás volt ez az egész éves áldozatos munkájukért cserébe. A hatvani Albert Olvass tovább...

Alapszervezetek

10 ezer lépés a Tátrában

42 fő, 7 nap, 88 km. Több mint 10 ezer lépés a Lengyel és a Bélai Tátrában. Csodálatos helyeken, esőben, jó időben kéz és lábtörés nélkül. Sikerült az Egri Alapszervezet tagjainak!

Alapszervezetek

Polgármesteri Díszoklevél adományozása Lazányi Jánosnénak

Szeretettel gratulálunk Lazányi Magdinak, a Hatvani Alapszervezet és Segítő Szolgálat vezetőjének a Polgármesteri Díszoklevélhez! Lazányi Jánosné, Magdi 2005-ben került kapcsolatba a Magyar Rákellenes Ligával. Betegsége alatt találkozott egy önkéntes segítővel, ő indította el azon az Olvass tovább...