A Magyar Rákellenes Liga Salgótarjáni Alapszervezete a Tarjáni Ifjúsági Tábor  területén, huszonnyolc fő részvételével 2022. augusztus 18-án tartotta az Alapszervezet önkéntesei számára az éves továbbképző napját.

Gyönyörű környezetben, jó hangulatú, összetartó csapatban sok hasznos dolgot, hallhattak, gyakorolhattak, tanulhattak meg a részvevők, ami segíthet az önkéntesek testi-lelki egyensúlyának megtartásában, a hiteles és helyes orvos-beteg kommunikációban, a segítő munkában.

Sokszínű program valósult meg. Volt kondicionáló és nyiroktorna, kreatív közös kavicsfestés, relaxációs gyakorlatok, előadás az érintettekkel való segítő beszélgetés technikájáról. Meglepetésként Fellegi Hanna eljött közénk Budapestről hennázni és szebbnél szebb mintákat varázsolt a jelenlévők kezére, karjára.

Sor került az elkövetkező időszak programegyeztetésére, a tapasztalatok megosztására és persze jó hangulatú baráti beszélgetésekre is.

A nagyon hasznos program a finom közös ebéd elfogyasztásával zárult.

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Új alapszervezet alakult Magyarpolányban

2024. február 2-án 22 fővel megalakult a Magyarpolányi Alapszervezet. Szeretettel üdvözöljük Őket a fedélzeten. Várjuk a közös munkát Velük. Elnök: Kauker László Jenőné Gertrud Vezetőségi tag: Nagy Ida Vezetőségi tag és pénztáros: Csepi Anikó Küldött: Vadászi Olvass tovább...

Alapszervezetek

A Nagyatádi Alapszervezet kirándulása az Őrségbe

A Magyar Rákellenes Liga Nagyatádi Alapszervezete 2018 június 15-én kirándulást szervezett az Őrségbe, melyen 19 fő vett részt. Megnéztük a környék nevezetességeit, Szentgyörgyvölgy református templomát, Velemér csodás Árpád-kori templomát és az onnét induló Sárgaliliom tanösvényen Olvass tovább...