Az Egri Alapszervezet beszámolója

November 22-én az Egri Kertvárosi Óvoda felkérésére egészségügyi szűréseket szerveztünk az óvoda dolgozóinak és a szülőknek.

Az óvodában a nap folyamán maguk a óvodás gyerekek is ráhangolódtak  erre az egészségnapra. Egészséges ételeket, változatos gyümölcsöket fogyasztottak, felvilágosító előadást is hallgathattak az egészséges táplálkozásról. Kirakós játékokkal tudatosult bennük, hogy melyik élelmiszer fogyasztása egészséges.

A program szervezéséért köszönet az óvoda vezetőjének, hiszen az óvodás korú gyermekek még fogékonyak és könnyű az érdeklődésüket felkelteni az egészséges táplálkozásra.

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Ételkóstolóval egybekötött konzultáció

Konzultáció – ételkostolóval önkénteseinknek a “Mesterek éttermében”

Alapszervezetek

Palóc roham – vénaszkennerért

A Salgótarjáni Alapszervezet beszámolója Akadályfutással gyűjtöttek a sportolók vénaszkennerre a tarjáni Tóstrandon  A Rózsaszín Párduc Tömegsport Egyesület Palóc Roham Extrém Akadály­futó Szakosztálya jótékonysági célú versenyt szervezett 2022. 09.10-én, szombaton a salgótarjáni Tóstrandon és környékén. A sportolók Olvass tovább...

Alapszervezetek

Barlanglakások és Törvényszék – Egri kirándulások

Egerszalóki séta Április 18-án az Egri Alapszervezet tagjaival hosszú sétát tettünk Egerszalókon jó időben, jó levegőn. Kivételesen nem a gyógyfürdőt látogattuk meg, hanem a skanzenné átalakított Egerszalóki Barlanglakásokat. A Sáfrány utca végén található lakások a 17-18. Olvass tovább...