A Magyar Rákellenes Liga Salgótarjáni Alapszervezetének tagjai idén is összegyűltek, hogy összeállítsák mikuláscsomagjaikat, amelyekkel a betegek és a páciensek gyógyulásáért dolgozók napjába kívánnak egy kis ünnepi varázst csempészni.

A Magyar Rákellenes Liga Salgótarjáni Alapszervezete lelkes közösségének köszönhetően a József Attila Művelődési Központ klubterme kedd délután a Mikulás ajándékgyárára hasonlított. A mikulászacskók sorra teltek az egybegyűltek kezei nyomán minden jóval, édességgel, teával, szaloncukorral, karácsonyi dísszel, Béres cseppel és csoki télapóval.

Idén hetedik alkalommal készültek a csomagok és most a Nógrád Vármegyei Szent Lázár Kórház új Onkológiai Centrum részlegein kezelt betegeknek, valamint az azokon dolgozó szakszemélyzetnek készült el 60 csomag, amelyeket december 6-án fogja átadni a Liga Mikulása az önkéntesek kíséretében. A csomagok mindegyike tartalmaz egy képeslapot is, rajta kézzel írt üzenettel és jó kívánságokkal.

Az Onkológia Sugárterápiás Centrumába egy nagyobb ajándékcsomaggal érkezik majd meg a Magyar Rákellenes Liga Salgótarjáni Alapszervezetének Mikulása.  Ezzel kívánjuk becsempészni a betegek közé az adventi időszak varázsát, békéjét.

Kapcsolódó bejegyzések

Gyöngyösi Alapszervezet

Választó közgyűlés Gyöngyösön

Magas részvétellel rendben és sikeresen lezajlott a 2023. évi közgyűlés március 20-án, ahol a fő napirendi pontok az alábbiak voltak. A 2022. évi szakmai és pénzügyi beszámoló elfogadása, a 2023. évi programtervezet megvitatása, költségvetési terv Olvass tovább...

Alapszervezetek

A mozgás fontossága idős korban

Időpont: 2023. szeptember 13. 14 óra Helyszín: Grassalkovich Művelődési Ház, Hatvan, Kossuth tér 24. A Magyar Rákellenes Liga Hatvani Alapszervezet a mai napon a mozgás fontosságáról idős korban témát tűzte ki céljául, Dencs Andrásné gyógytornász Olvass tovább...