A Debreceni Alapszervezet beszámolója

Örömmel vettünk részt a debreceni főtéren felállított kis „kuckóban” kreatív programjainkkal vasárnap délután. Rengetegen betértek hozzánk, csodaszép, elegáns, barátságos és hangulatos volt a házikó berendezése.

A fagyos hideget megolvasztotta az a sok-sok mosoly, vidámság és szeretet, amelyet a látogatók közvetítettek felénk.

Icipici helyen kellett elvarázsolnunk a gyerekeket és a szülőket, felnőtteket egyaránt.

Nagyszerűen sikerült! Megdöbbentő volt, hogy a szülők is mennyire megnyíltak nekünk, és akár a hétköznapi problémájukat is szívesen és nagyon őszintén megosztották velünk. A tanácsainkat is lelkesen fogadták.

Nekünk is élmény volt, mert segíthettünk!

Köszönjük a Debreceni Karitatív testületnek a bizalmat, hogy bevonnak bennünket a programjaikba.

.

 

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Vöröslencse saláta a Fakanál klubban

A Hatvani Segítő Szolgálat beszámolója Vezető: Sándorné Buda Ildikó dietetikus Időpont: 2021. augusztus 31. A Magyar Rákellenes Liga Hatvani Segítő Szolgálat Fakanál Klubjában ma vöröslencse salátát készítettünk virslivel. Sándorné Ildikó Buda dietetikus által készített saláta Olvass tovább...

Alapszervezetek

Önvizsgálat tanítása Hatvanban, a Bajza Gimnáziumban

A hatvani Bajza József Gimnázium felkérésére 2017. március 28-án az önvizsgálat fontosságára hívtuk fel a 12. osztály végzős diákjainak figyelmét. Az emlő és a here önvizsgálatának elsajátítása és fontossága volt a téma. Az önvizsgálat helyes Olvass tovább...

Alapszervezetek

Kirándulás, rózsaszín sétákon részvétel

A Gyöngyösi Alapszervezet tagjai és újra Norbi túrán vettek részt. Útvonal: Szilvásvárad és környéke. Részt vettünk az ecsédi és egri mellrák ellenes rózsaszín rendezvényen.  Köszönjük a meghívást.