2023. október 21-én a szervezők és a jelenlévők számára is meglepetéssel készült két mezőberényi diák a rózsaszín sétára. A program kezdéseként Babinszki Panna és Mankó Kata könnyeket csaltak a résztvevők szemébe, amikor elénekelték az “Most élsz” c. dalt.
A Magyar Rákellenes Liga Mezőberényi Alapszervezete 12. alkalommal szervezte meg a figyelemfelhívó közös sétát a rózsaszín szalag kitűzővel, és emlékezett dr. Bak Mihály szülész-nőgyógyász szobránál. Mertz Judit elnök köszöntője után dr. Adamik Ilona fogszakorvos emlékezett az orvosra és emelte ki az egészség, a megelőzés fontosságát. A személyes ismeretség még barátibbá tette az emlékezést a sokak által ismert Miska bácsira, majd Babinszki Panna újabb énekkel lepte meg a résztvevőket.
A város nevében Siklósi István polgármester, a rendezvény fővédnöke dr. Adamik Ilona fogszakorvossal helyezte el az emlékezés koszorúját.
A rózsaszín léggömbökkel a sétát a Piac térig a Mezőberényi Mazsorett Együttes vezette Kreisz Noémi szakmai vezető vezetésével.
Köszönjük a támogató segítséget a Polgárőr Egyesületnek, Babinszki Pannának és Mankó Katának illetve szüleiknek és a KOLO Tech Kft.-nek.
Köszönjük Dr. Adamik Ilona fogszakorvos közreműködését.
Köszönjük mindazoknak, akik jelen voltak a sétán.

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Adventi jótékonysági hangverseny Debrecenben

2015. december 9-én immár 16. alkalommal rendezte meg a Magyar Rákellenes Liga Debreceni Alapszervezete hagyományos Adventi jótékonysági hangversenyét a Szent József Gimnázium dísztermében Kozempel Zsuzsa az MRL Hívás klub vezetője egy vers részlettel kezdte ez Olvass tovább...

Alapszervezetek

Rákellenes Világséta Debrecenben

A Debreceni Alapszervezet másodjára csatlakozott a Világ sétához 2022. január 9-én 15-16 óra között. 28 fő vett részt a világsétán. Akik regisztráltak, meghívást kaptak a séta előtt 14 órától a Víztorony presszóba egy kávéra. Utána Olvass tovább...

Alapszervezetek

Natura Nap Gyöngyösön

A Gyöngyösi Alapszervezet beszámolója A Gyöngyök Mátra Művelődési Központ ismét megrendezte 2021. november 20-án a Natura Napot, azonban a Művelődési Központ belső tatarozása miatt a Vályi-Nagy Károly Tornacsarnok adott otthont a rendezvénynek. Az érdeklődők színvonalas, Olvass tovább...