2023. október 21-én a szervezők és a jelenlévők számára is meglepetéssel készült két mezőberényi diák a rózsaszín sétára. A program kezdéseként Babinszki Panna és Mankó Kata könnyeket csaltak a résztvevők szemébe, amikor elénekelték az “Most élsz” c. dalt.
A Magyar Rákellenes Liga Mezőberényi Alapszervezete 12. alkalommal szervezte meg a figyelemfelhívó közös sétát a rózsaszín szalag kitűzővel, és emlékezett dr. Bak Mihály szülész-nőgyógyász szobránál. Mertz Judit elnök köszöntője után dr. Adamik Ilona fogszakorvos emlékezett az orvosra és emelte ki az egészség, a megelőzés fontosságát. A személyes ismeretség még barátibbá tette az emlékezést a sokak által ismert Miska bácsira, majd Babinszki Panna újabb énekkel lepte meg a résztvevőket.
A város nevében Siklósi István polgármester, a rendezvény fővédnöke dr. Adamik Ilona fogszakorvossal helyezte el az emlékezés koszorúját.
A rózsaszín léggömbökkel a sétát a Piac térig a Mezőberényi Mazsorett Együttes vezette Kreisz Noémi szakmai vezető vezetésével.
Köszönjük a támogató segítséget a Polgárőr Egyesületnek, Babinszki Pannának és Mankó Katának illetve szüleiknek és a KOLO Tech Kft.-nek.
Köszönjük Dr. Adamik Ilona fogszakorvos közreműködését.
Köszönjük mindazoknak, akik jelen voltak a sétán.

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Együttműködés a Szekszárdi és Sárszentágotai Alapszervezet között

  A Magyar Rákellenes Liga Szekszárdi Alapszervezete meghívására közös programon vettek részt a Sárszentágotai Alapszervezet képviselői Szekszárdon. A sárszentágotaiaknak a látogatás során lehetősége nyílt megismerni a Szekszárdi Alapszervezet jó gyakorlatait, az elmúlt idők programjait. Felvázolták Olvass tovább...

Alapszervezetek

Batyus farsang Debrecenben, a Hívás klubban

Február 11-én egymás után érkeztek a klubtagok az Evangélikus Templom Gyülekezeti termébe finomabbnál finomabb sós, édes süteményekkel, egyéb finomságokkal. Az időjárás kedvezőre fordult, így jóval többen (38 fő + a fellépők) jöttek el, mint előző Olvass tovább...

Alapszervezetek

Heves megyei alapszervezetek önkéntes segítőinek esetmegbeszélése

Időpont: 2017. szeptember 11. 9 óra A Hatvani Segítő Szolgálat önkéntes segítői esetmegbeszélésének mai témája a határvonalak szabályozása volt. Arról, hogy hogyan vállalhatunk felelősséget önmagunkért, társainkért, hogy ne csak sodródjunk és reagáljunk a minket érő Olvass tovább...