A MRL Salgótarjáni Alapszervezet Stresszoldó Klubja résztvevőinek 2019. április 30-án 16 órától a József Attila Művelődési Központban egy nagyon élvezetesen prezentált, színes, zenés előadásban lehetett része.

Szőllősiné Zeke Judit dietetikus, életmód tanácsadó segített eligazodni az ételallergiák, intoleranciák „erdejében”, beszélt a tünetekről, a szakorvosi diagnózis fontosságáról, a speciális diétákról, az egészséges életmód, a mozgás és krónikus stressz kezelés jelentőségéről.

Az előadás után mód volt az egyéni kérdések megbeszélésére és egy kis kóstolóra is sor került.

 

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Hatvani mozgásos programok

Májusban is sikeresen folytatódnak ingyenes mozgás programjaink! Teremtorna, Meridián torna, Nordic Walking túránk, Szenior örömtáncunk! Mert együtt lenni, mozogni jó!  

Alapszervezetek

Mozgás, fittség, egészség

Az Egri Alapszervezet szűréssel egybekötött mozgásos programot szervez, melyre szeretettel várja az érdeklődőket. Időpont: 2020. augusztus 17. 14-17 óráig Helyszín: Egri Termálfürdő, elsősegélyhely épülete

Alapszervezetek

Ismerkedés Esztergommal, a római katolikus egyház magyarországi központjával

 Autóbuszos kirándulásunk célpontja a magyar államalapítás bölcsője, Esztergom, mely több mint ezer éve a magyar katolicizmus fővárosa. Csoportunknak baráti kapcsolat révén a nemzetközi hírű prof. dr. Prokopp Mária művészettörténész tartott idegenvezetést a Bazilikában, a Várban, Olvass tovább...