A Petőfi Sándor Általános Iskola a felső tagozatos diákjai részére 2023.09.29-én egészségnapot tartott az iskolában. A sok téma közül a Magyar Rákellenes Liga Gödöllői Alapszervezetének Sulicsapata a betegségmegelőzés fontosságáról tartott interaktív ismertetőt a diákoknak. Hét osztály vett részt a programunkon. Röviden beszéltünk a megelőzés fontosságáról, ismertettük magát a rákbetegség kialakulását, annak fajtáit, majd, TikTok feldolgozásban bemutattuk a nyolc figyelmeztető jelet. A mai beszélgetés legfontosabb mondatát vihették magukkal a diákok: VEDD ÉSZRE A VÁLTOZÁST!

Köszönetet mondunk az iskola vezetésének, hogy lehetővé tette a számunkra az ismeretterjesztő programunk bemutatását.

Mandevillené Keresztényi Gizella
Sulicsapat referens

OLYMPUS DIGITAL CAMERA 

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Hajdúszoboszlói Alapszervezet – Áprilisi hírlevél

PROGRAMOK:  FOGADÓ ÓRA Minden KEDDEN 10.00 -12.00 óráig. Helye: JEC II.em. 224. ajtó FAKANÁL KLUB: 2016. 04. 06. 13.00 óra Helye: Debrecen Belgyógyászati Klinika Tankonyha TEREMTORNA: 2016. 04. 07. 14.00 óra Helye: Tüdőgondozó Intézet földszint, Olvass tovább...

Hegyvidéki Alapszervezet

Ajtódíszek a Kézműves foglalkozáson

A RákÁSZ Kézműves klub foglalkozásán ajtódíszeket készítettek. A résztvevők gyönyörű, színes anyagokkal dolgoztak és szemet gyönyörködtető alkotások készültek.

Alapszervezetek

Az egészségért a természet erejével

Noha 8 fok volt Salgótarjánban, a Mikulás napi Nordic walking Félegyházi Évivel, a tervek szerint ma is jó hangulatban telt el gyönyörű téli környezetben.