Mátrai túra – június 21.

Kilencen elindultunk a Mátrába túrázni, mivel szerda van és ez a túrázó napunk.
Az útvonalunk ma Vörösmarty turistaház-Pisztrángos tó-Petőfi forrás-Vörösmarty turistaház. Útközben most is szedtünk egy vacsorára való gombát. A forrásnál megtöltöttük a kiürült flakonokat a jó hideg és finom vízzel. Ma is nagyon jó hangulatban telt a napunk. A megtett táv 12 km.

Székesfehérvár, Bory-vár – június 27.

A Gyöngyösi alapszervezet 12 tagja elvonatozott Székesfehérvárra megnézni a Bory-várat. Megcsodáltuk! A vár gyönyörű! Utána bementünk a központba. Megnéztük a virágórát, az országalmát, az ásatást, Szent Alajos és Szent Imre kápolnáját, a Szent Imre templomot. Ettünk nagyon finom fagyit!

Túra  a Pisztrángoshoz – június 28.

Ma ismét a Pisztrángos volt a cél! Elkísért bennünket az egyik társunk unokája is. Nagyon jól érezte magát köztünk. Az útvonal Mátraháza-Pisztrángos tó-Petőfi forrás- Vörösmarty turistaház. Ittunk a nagyon hideg és nagyon tiszta ízű forrásból. Letanyáztunk a fedett pihenő helyen, ahol előkerült a finom elemózsia. Ismét egy remek napunk volt!
Tóth Lászlóné
a MRL Gyöngyösi Alapszervezet elnöke

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

A nálunknál több spiritualitás

A MRL Salgótarjáni Alapszervezet májusi Stresszoldó Klubjának felkért előadója Bógár Zsolt teológus-lelkész volt, aki jelenleg a Semmelweis Egyetem mentálhigiénés hallgatója. Az egy órás vetítettképes előadásban választ kaphattunk arra, hogy mit jelent a spiritualitás az egyén Olvass tovább...

Alapszervezetek

Betegek Világnapja Debrecenben

A Magyar Rákellenes Liga Debreceni Alapszervezete a Betegek Világnapján szentmisét celebráltatott a Szent Anna Székesegyházban 2020. február 10-én 18:00 órakor. A misét celebrálta: dr. Krakomperger Zoltán plébános A résztvevők együtt imádkoztak a betegségben szenvedő embertársaink Olvass tovább...