Szeptember 12-én a kánikula ellenére 13 órától folyamatosan érkeztek a tagok a klubfoglalkozásra az Onkoradiológia szeminárium termében. (Dékán úr térítésmentesen engedélyezte, köszönet érte).

A jelenléti ív aláírásakor mindenki kapott egy kis Merci csokit, amit az Örökmozgó első helyezéséért kaptunk. Ezután a Karitatív Testülettől kapott vitamint, és a Rákellenes Ligától kapott 2 Béres cseppet vehettek át a tagok, melyet örömmel fogadtak.

Kezdésre 43 fő volt jelen.

Kozempel Zsuzsánna klubvezető üdvözölte a nyári szünet után az első tantermi foglalkozáson megjelenteket. Köszöntötte a Máriákat, átadta a szót Kocsis atyának, aki az egyházi Máriához fűződő mondanivaló mellett a mindennapi életre adott útravalót, jó egészséget kívánva a résztvevőknek.

Dr. Harsányi Edit háziorvos „A szív-és érrendszeri megbetegedésekről, magas vérnyomásról” más megvilágításban beszélt. Sok hasznos tanácsot adott és megajándékozta a tagokat 100 %-os természetes alapanyagú kozmetikummal és fűszerrel. A végén beszélgetés alakult ki, mert voltak kérdések.

Ezt követően megemlékeztünk a Limfóma világnapról. Tájékoztatást adtunk az elkövetkező időszak programjairól. Szeptember 30-i motoros felvonulásról és az október 9-i „Összefogás az emlőrák elleni szimpóziumról és sétá”-ról. Mivel a lakosság felvilágosítására szervezzük, minél többen vegyenek részt rajta.

3 új tag felvételére került sor, akik bemutatkoztak.

A klubfoglalkozás jó hangulatban ért véget.

Következő klubfoglalkozás:

Időpont: 2023. október 17-én. 13.30 óra

Helye: Debrecen, Onkoradiológia szeminárium terme

Kozempel Zsuzsánna
MRL Hívás klubvezető

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Nőnapi ünnepség Hatvanban

Időpont: 2019. március 8. péntek  14 óra Helyszín: Grassalkovich Művelődési Ház A Magyar Rákellenes Liga Hatvani Alapszervezet férfi tagjai színes műsorral köszöntötték vendégeinket Nőnap alkalmából. A színes műsort követően a divatbemutatónkon szebbnél szebb ruhákat öltöttek Olvass tovább...

Alapszervezetek

Rákellenes Világnap Debrecenben

#RákellenesVilágnap #MagyarRákellenesLiga #Mozduljaméltányosságért #Méltányosellátást #closethecaregap #worldcancerday Rákellenes Világnap Az alapszervezet másodjára szervezett sétát a Rákellenes Világnapon. Február 4-én a sétára előzetesen jelentkezők és regisztráltak meghívást kaptak a séta előtt ¾ 1 órától a Víztorony presszóba Olvass tovább...

Alapszervezetek

Kreatív Klubfoglalkozás

A Hatvani Segítő Szolgálat beszámolója                   Időpont: 2022.november 17. Vezető: Poórné Mike Éva Klubtagjaink nagy örömmel és várakozással várták Poórné Mike Évikét, hogy milyen ötlettel érkezik mai foglalkozásra! Olvass tovább...