Szeptember 12-én a kánikula ellenére 13 órától folyamatosan érkeztek a tagok a klubfoglalkozásra az Onkoradiológia szeminárium termében. (Dékán úr térítésmentesen engedélyezte, köszönet érte).

A jelenléti ív aláírásakor mindenki kapott egy kis Merci csokit, amit az Örökmozgó első helyezéséért kaptunk. Ezután a Karitatív Testülettől kapott vitamint, és a Rákellenes Ligától kapott 2 Béres cseppet vehettek át a tagok, melyet örömmel fogadtak.

Kezdésre 43 fő volt jelen.

Kozempel Zsuzsánna klubvezető üdvözölte a nyári szünet után az első tantermi foglalkozáson megjelenteket. Köszöntötte a Máriákat, átadta a szót Kocsis atyának, aki az egyházi Máriához fűződő mondanivaló mellett a mindennapi életre adott útravalót, jó egészséget kívánva a résztvevőknek.

Dr. Harsányi Edit háziorvos „A szív-és érrendszeri megbetegedésekről, magas vérnyomásról” más megvilágításban beszélt. Sok hasznos tanácsot adott és megajándékozta a tagokat 100 %-os természetes alapanyagú kozmetikummal és fűszerrel. A végén beszélgetés alakult ki, mert voltak kérdések.

Ezt követően megemlékeztünk a Limfóma világnapról. Tájékoztatást adtunk az elkövetkező időszak programjairól. Szeptember 30-i motoros felvonulásról és az október 9-i „Összefogás az emlőrák elleni szimpóziumról és sétá”-ról. Mivel a lakosság felvilágosítására szervezzük, minél többen vegyenek részt rajta.

3 új tag felvételére került sor, akik bemutatkoztak.

A klubfoglalkozás jó hangulatban ért véget.

Következő klubfoglalkozás:

Időpont: 2023. október 17-én. 13.30 óra

Helye: Debrecen, Onkoradiológia szeminárium terme

Kozempel Zsuzsánna
MRL Hívás klubvezető

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

A Hatvani Alapszervezet és Segítő Szolgálat áprilisi programja

A Hatvani Alapszervezet és Segítő Szolgálat programja: Cím: Hatvan, Balassi Bálint út.16. Nővérszálló 1. em. Fogadóóra: Hétfőtől – péntekig 9-13 óráig   Stresszoldó csoportfoglalkozás 3. Időpont:   2019. április 8 hétfő 14 óra Vezeti:     Kiss Anett Olvass tovább...

Alapszervezetek

A gyógyító hangfürdő

Különleges élményben volt részük azoknak, akik a Magyar Rákellenes Liga Salgótarjáni Alapszervezet Stresszoldó Klubjának 2016.02.29-i rendezvényén részt vettek. Jászberényi Tünde és Péter a hangtálak és óriás gongok világába vezetett el minket. Megtapasztalhattuk a teljes ellazulás Olvass tovább...

Alapszervezetek

Egészségnap Ságújfalun

Ságújfalu polgármestere felkérésére a Magyar Rákellenes Liga Salgótarjáni Alapszervezete hatodik alkalommal szervezett egészségnapot 2018. május 11-én a falu lakóinak. A köszöntők és a tanulók zenés-táncos műsora után a regisztrált száztizenhat főnek lehetősége volt részt venni Olvass tovább...