https://www.googletagmanager.com/gtag/js?id=AW-944547125

Alapszervezetünk is csatlakozott a Rákellenes Világsétához (World Cancer Walk), melynek magyarországi szakaszát a Magyar Rákellenes Liga hirdette meg. Magyarország időzónája 2022. január 9-én 15 órától 16 óráig tartott. 

Tagságunk nagy érdeklődést mutatott a séta iránt, együttérezve a daganatos betegség ellen küzdőkkel.

Alapszervezetünk 15 órakor három irányból indított sétáló csapatokat Gyöngyösön valamint Gyöngyössolymoson is sétált egy negyedik csapat, de tagjaink közül néhányan a Mátrában is túráztak ebben az időben.

A gyöngyösi csapatok 16 órakor a séta végén összetalálkoztak a város egyik legfrekventáltabb részén a Bugát Pál tér Posta parkjában, ahol nagy örömmel köszöntötték egymást.

A rendezvényünket a helyi televízió a Gyöngyös TV is figyelemmel kísérte.

Tóth Lászlóné
a MRL Gyöngyösi Alapszervezet elnöke

 

Kapcsolódó bejegyzések

10000 lépés program

10Ezer LÉPÉS Program Salgótarjánban

Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) ajánlása szerint az egészség megőrzéséhez legalább napi 10 ezer lépésnyi mozgásra van szükség, ez adta az ötletet, hogy “10 Ezer Lépés Program” néven 2017-ben a Gyógyulj Velünk Egyesület,  a Magyar Rákellenes Olvass tovább...

Alapszervezetek

Meghívó patológus főorvos előadására, Szekszárdra

Tisztelettel meghívjuk a Magyar Rákellenes Liga Szekszárdi Alapszervezete szervezésében „A modern patológia szerepe a daganatos betegségek diagnózisában és kezelésében” című előadás meghallgatására Előadó: Dr Cifra János főorvos, TM Balassa János Kórház Patológia  Helyszín: Babits Mihály Kulturális Központ, Csatár Olvass tovább...