Alapszervezetünk is csatlakozott a Rákellenes Világsétához (World Cancer Walk), melynek magyarországi szakaszát a Magyar Rákellenes Liga hirdette meg. Magyarország időzónája 2022. január 9-én 15 órától 16 óráig tartott. 

Tagságunk nagy érdeklődést mutatott a séta iránt, együttérezve a daganatos betegség ellen küzdőkkel.

Alapszervezetünk 15 órakor három irányból indított sétáló csapatokat Gyöngyösön valamint Gyöngyössolymoson is sétált egy negyedik csapat, de tagjaink közül néhányan a Mátrában is túráztak ebben az időben.

A gyöngyösi csapatok 16 órakor a séta végén összetalálkoztak a város egyik legfrekventáltabb részén a Bugát Pál tér Posta parkjában, ahol nagy örömmel köszöntötték egymást.

A rendezvényünket a helyi televízió a Gyöngyös TV is figyelemmel kísérte.

Tóth Lászlóné
a MRL Gyöngyösi Alapszervezet elnöke

 

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Többszázan indultak sétára Salgótarjánban az emlőrák és a méhnyakrák ellen

A Magyar Rákellenes Liga Salgótarjáni Alapszervezete és a Nógrád Megyei Kormányhivatal Népegészségügyi Szakigazgatási Szerve 2015. október 2-án szakmai konferenciát és figyelemfelkeltő sétát szervezett az Emlőrákellenes Világnap alkalmából. Az előző hat év rendezvényeitől eltérően, bővebb üzenettel, Olvass tovább...

Alapszervezetek

Vidám Úszóverseny a Hatvani Alapszervezet és Segítő Szolgálat szervezésében

  A Heves megyei Alapszervezetek tagjai vettek részt az úszóversenyen 2016. május 21-én, szombaton, a hatvani Markovits Kálmán uszodában. Öt alapszervezet jelezte részvételi szándékát a felhívásra: Gyöngyös,Rózsaszentmárton,Zagyvaszántó Kerekharaszt és Hatvan. Öt korcsoport sorakozott fel a rajtnál: 31-40, 41-50, 51-60, Olvass tovább...

Alapszervezetek

Tabi majális szűréssel

A Tabi Alapszervezet az EFI – vel közösen szervezett programot a majálison 2022. május 1-jén 13-18 óráig. A prevenciós standnál szűrési tanácsadással és alapszűrésekkel várták az érdeklődőket.