Alapszervezetünk is csatlakozott a Rákellenes Világsétához (World Cancer Walk), melynek magyarországi szakaszát a Magyar Rákellenes Liga hirdette meg. Magyarország időzónája 2022. január 9-én 15 órától 16 óráig tartott. 

Tagságunk nagy érdeklődést mutatott a séta iránt, együttérezve a daganatos betegség ellen küzdőkkel.

Alapszervezetünk 15 órakor három irányból indított sétáló csapatokat Gyöngyösön valamint Gyöngyössolymoson is sétált egy negyedik csapat, de tagjaink közül néhányan a Mátrában is túráztak ebben az időben.

A gyöngyösi csapatok 16 órakor a séta végén összetalálkoztak a város egyik legfrekventáltabb részén a Bugát Pál tér Posta parkjában, ahol nagy örömmel köszöntötték egymást.

A rendezvényünket a helyi televízió a Gyöngyös TV is figyelemmel kísérte.

Tóth Lászlóné
a MRL Gyöngyösi Alapszervezet elnöke

 

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Limfóma Világnap – figyelemfelhívó kerekezés Hatvanban

 Hatvani Alapszervezet és Segítő Szolgálat  MEGHÍVÓ figyelemfelhívó kerékpáros felvonulásra Hatvanba, az egészségünk megóvása érdekében! Időpont: 2020. szeptember 13. vasárnap 15 óra A gyülekezés helyszíne: Polgármesteri Hivatal, Hatvan, Kossuth tér.2. A felvonulásra, ha lehetséges, zöld pólóban érkezzetek!  Olvass tovább...

Alapszervezetek

Családok éve 2018. Felsőzsolcán

A Miskolci Alapszervezet volt az egyik főszervezője a Családok éve 2018. rendezvénynek Felsőzsolcán. Az eseményen PSA szűrést is végeztek.  

Alapszervezetek

Figyelemfelhívó séta az egészségért, a mellrák ellen – Hatvanban

Október a mellrák elleni küzdelem hónapja. A Magyar Rákellenes Liga Hatvani Alapszervezete 2016. október 14-én, immár nyolcadik éve rendezi meg figyelemfelhívó rendezvényét és sétáját. Az  időjárás is kegyes volt hozzánk, szép napsütéses időben sokan csatlakoztak hozzánk! Olvass tovább...