Alapszervezetünk is csatlakozott a Rákellenes Világsétához (World Cancer Walk), melynek magyarországi szakaszát a Magyar Rákellenes Liga hirdette meg. Magyarország időzónája 2022. január 9-én 15 órától 16 óráig tartott. 

Tagságunk nagy érdeklődést mutatott a séta iránt, együttérezve a daganatos betegség ellen küzdőkkel.

Alapszervezetünk 15 órakor három irányból indított sétáló csapatokat Gyöngyösön valamint Gyöngyössolymoson is sétált egy negyedik csapat, de tagjaink közül néhányan a Mátrában is túráztak ebben az időben.

A gyöngyösi csapatok 16 órakor a séta végén összetalálkoztak a város egyik legfrekventáltabb részén a Bugát Pál tér Posta parkjában, ahol nagy örömmel köszöntötték egymást.

A rendezvényünket a helyi televízió a Gyöngyös TV is figyelemmel kísérte.

Tóth Lászlóné
a MRL Gyöngyösi Alapszervezet elnöke

 

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Ginkgo Biloba “Húsvéti tojásfa” díszítés Gödöllőn

A Ginkgo Biloba fa valóban rendkívül ellenálló és hosszú életű növény, amely számos pozitív jelentéssel bír a kultúrákban, többek között a túlélés szimbólumaként. Reméljük, hogy 2019-ben, Gödöllőn a Valdemoro sétányra  ültetett életfánk sok-sok éven keresztül Olvass tovább...

Alapszervezetek

Meghívó adventi jótékonysági hangversenyre Debrecenbe

2019-11-28 A Debreceni Alapszervezet szeretettel meghívja Önt, hozzátartozóit, barátait, munkatársait 20. jubileumi Adventi jótékonysági hangversenyére Időpont: 2019. december 17 (kedd) 15:30  Helyszín: Szent József Gimnázium díszterme (4024 Debrecen, Szent Anna u. 17.) Fellépnek a Debreceni Egyetem Zeneművészeti Olvass tovább...