Az Egri Alapszervezet 2023. március 14-én éves Közgyűlését tartotta az egri Markhot Ferenc Oktató Kórház Refektóriumában.

A szép számmal megjelent tagság elfogadta az Alapszervezet elnökének a  2022-es év program és pénzügyi beszámolóját, valamint a  2023-as év program és pénzügyi tervezetét.

A résztvevők megválasztották öt évre az Alapszervezet vezetőségét, két évre a két küldöttjét, akik képviselni fogják az elkövetkező időszakban az Egri Alapszervezet tagságát. Az egyes jelöltekre leadott voksok alapján a Közgyűlés a Magyar Rákellenes Liga Egri Alapszervezet elnökének választotta: Fürné Mosoni Anitát , vezetőségi tagoknak Bódi Lászlónét és Nagy Sándor Gábornét, küldöttjének választotta: Bak Imrénét és Hargitai Ottónét.

 

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

A Gyöngyösi Alapszervezet júliusi programjai

2023.07.18. A Gyöngyösi Alapszervezet csapatából 18-an Budapestre vonatoztunk. Onnan Szentendrére hajóztunk tovább. A nagy melegben fagyiztunk, finom lángost és palacsintát ettünk. Nagyot sétáltunk a gyönyörű Óvárosban, ittunk a nagyon hideg és finom ivókútból, megnéztük a Olvass tovább...