Az Egri Alapszervezet 2023. március 14-én éves Közgyűlését tartotta az egri Markhot Ferenc Oktató Kórház Refektóriumában.

A szép számmal megjelent tagság elfogadta az Alapszervezet elnökének a  2022-es év program és pénzügyi beszámolóját, valamint a  2023-as év program és pénzügyi tervezetét.

A résztvevők megválasztották öt évre az Alapszervezet vezetőségét, két évre a két küldöttjét, akik képviselni fogják az elkövetkező időszakban az Egri Alapszervezet tagságát. Az egyes jelöltekre leadott voksok alapján a Közgyűlés a Magyar Rákellenes Liga Egri Alapszervezet elnökének választotta: Fürné Mosoni Anitát , vezetőségi tagoknak Bódi Lászlónét és Nagy Sándor Gábornét, küldöttjének választotta: Bak Imrénét és Hargitai Ottónét.

 

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Rákellenes Világséta Gödöllőn

Figyelemfelhívó Jótékony Világséta 2024 Büszkeséggel adjuk hírül, hogy Gödöllőn 35-en sétáltunk 2024. január 14-én délután. Fiatalok, idősebbek, férfiak és nők , mind akik velünk voltak és sétáltunk TETTÜNK VALAMIT EGYÜTT! KÖSZÖNET ÉRTE! Öregbítettük a gödöllői összefogás Olvass tovább...

Alapszervezetek

November a férfiak hónapja Hatvanban is!

November a férfiak hónapja! Kedves feleségek,kedves hölgyek! Kísérjétek el kedves férjeteket, barátotokat programunkra!   Az emlőrák nem csak a nők betegsége! November akkor Movember!  Beszéljünk a prosztatarákról is! Időpont:  2017. november 21. kedd 14 óra Olvass tovább...

Alapszervezetek

Összefogás az emlőrák ellen

Siófokon is sétáltak, hogy felhívják a figyelmet az emlőrák elleni küzdelemre, a szűrések fontosságára.