A MRL Salgótarjáni Alapszervezete augusztus 10-re szabadtéri csapatépítő programot szervezett az Eresztvényi Látogatóközpontba.

A reggeli ködöd-párás idő gyönyörű napsütésessé vált mikorra mindenki megérkezett. A köszöntések, üdvözlések után közös bemelegítő tornával indult a délelőtt, amit egy kellemes közös erdei séta követett a Dornyai Turistaház megtekintésével.

A túra után a második féléves programok egyeztetése, a kirándulások tervezése, az arra való jelentkezések pontosítása következett.

A program a közös ebéddel zárult, ami a hagyományos szalonnás-kolbászos „csöpögtetős” kenyér volt paradicsom-hagyma-paprikával megspékelve.

Természetesen nem maradt el a baráti beszélgetés, a nevetés, a nótázás, az ölelés.

Köszönjük a kulturált, szép helyet és a segítséget az esemény lebonyolításához a Látogatóközpont munkatársainak, Norbival az élen!

 

Kapcsolódó bejegyzések

Egyéb

Batyus farsang Debrecenben

Február 13-án tartotta farsangi mulatságát a Hívás klub.

Alapszervezetek

A Salgótarjáni Alapszervezet szeptemberi programja

2018.09.02. Családi Mozgásfesztivál – Budapest Millenáris 10-16 óra 2018.09.15. Jótékonysági Sportnap – Tó strand 9-13 óra 2018.09.15. Nyitott templomok éjszakája – Piliny 19 óra  2018.09.18. „A környezet és az egészség” Civil Kavalkád rendezvény Balassi B. M. Könyvtár Olvass tovább...