A MRL Salgótarjáni Alapszervezete augusztus 10-re szabadtéri csapatépítő programot szervezett az Eresztvényi Látogatóközpontba.

A reggeli ködöd-párás idő gyönyörű napsütésessé vált mikorra mindenki megérkezett. A köszöntések, üdvözlések után közös bemelegítő tornával indult a délelőtt, amit egy kellemes közös erdei séta követett a Dornyai Turistaház megtekintésével.

A túra után a második féléves programok egyeztetése, a kirándulások tervezése, az arra való jelentkezések pontosítása következett.

A program a közös ebéddel zárult, ami a hagyományos szalonnás-kolbászos „csöpögtetős” kenyér volt paradicsom-hagyma-paprikával megspékelve.

Természetesen nem maradt el a baráti beszélgetés, a nevetés, a nótázás, az ölelés.

Köszönjük a kulturált, szép helyet és a segítséget az esemény lebonyolításához a Látogatóközpont munkatársainak, Norbival az élen!

 

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Jótékonysági Est a Miskolci Nemzeti Színházban

Jöjjön el 2018. október 13-án a Miskolci Nemzeti Színház Jótékonysági Estjére! Belépőjegyével egy UHD endoszkópos torony beszerzését támogatja a Fül-Orr-Gégészeti és Fej-, Nyaksebészeti osztály számára. Fellépők: Az est rendezője: Radnai Erika Jancsó Dóra Seres Ildikó Olvass tovább...

Alapszervezetek

Melanoma szűrés Debrecenben

Még a tervezés időszakában felvetődött, hogy egy forró nyári napon szervezzünk ingyenes melanoma szűrést. Az elhatározást tett követte. Felvettük a kapcsolatot a Kerekestelepi Termálfürdő ügyvezetőjével, György Zoltánnal. A fürdő igazgatója örömmel vette megkeresésünket és engedélyezte Olvass tovább...