A MRL Salgótarjáni Alapszervezete augusztus 10-re szabadtéri csapatépítő programot szervezett az Eresztvényi Látogatóközpontba.

A reggeli ködöd-párás idő gyönyörű napsütésessé vált mikorra mindenki megérkezett. A köszöntések, üdvözlések után közös bemelegítő tornával indult a délelőtt, amit egy kellemes közös erdei séta követett a Dornyai Turistaház megtekintésével.

A túra után a második féléves programok egyeztetése, a kirándulások tervezése, az arra való jelentkezések pontosítása következett.

A program a közös ebéddel zárult, ami a hagyományos szalonnás-kolbászos „csöpögtetős” kenyér volt paradicsom-hagyma-paprikával megspékelve.

Természetesen nem maradt el a baráti beszélgetés, a nevetés, a nótázás, az ölelés.

Köszönjük a kulturált, szép helyet és a segítséget az esemény lebonyolításához a Látogatóközpont munkatársainak, Norbival az élen!

 

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Mi nyomja a szíved? – avagy mik is azok az elhárító mechanizmusok?

A Magyar Rákellenes Liga Szekszárdi Alapszervezete tisztelettel meghívja Önt és minden kedves érdeklődőt a  „Mi nyomja a szíved”? – avagy mik is azok az elhárító mechanizmusok ?  című előadásra. Előadó: Árvai Dorottya klinikai szakpszichológus jelölt Helyszín: Szekszárd, Szent Olvass tovább...

Alapszervezetek

Csak egy csepp vér az egészségért

Prosztataszűrés az Egri Alapszervezet szervezésében 2016. november 7-én 9-11 óra között, az EKMK Forráspont Lisziben.

Alapszervezetek

Majális – civil sokadalom Hatvanban

Időpont: 2022. május 1. Helyszín: Népkert A Magyar Rákellenes Liga Hatvani Alapszervezetének önkéntesei az ünnepre készülve már kora reggel megérkeztek a helyszínre és azonnal nekiláttak az előkészületeknek. A sátruk, főzőhelyünk felállítása után előkerültek az alapanyagok, Olvass tovább...