A MRL Salgótarjáni Alapszervezete augusztus 10-re szabadtéri csapatépítő programot szervezett az Eresztvényi Látogatóközpontba.

A reggeli ködöd-párás idő gyönyörű napsütésessé vált mikorra mindenki megérkezett. A köszöntések, üdvözlések után közös bemelegítő tornával indult a délelőtt, amit egy kellemes közös erdei séta követett a Dornyai Turistaház megtekintésével.

A túra után a második féléves programok egyeztetése, a kirándulások tervezése, az arra való jelentkezések pontosítása következett.

A program a közös ebéddel zárult, ami a hagyományos szalonnás-kolbászos „csöpögtetős” kenyér volt paradicsom-hagyma-paprikával megspékelve.

Természetesen nem maradt el a baráti beszélgetés, a nevetés, a nótázás, az ölelés.

Köszönjük a kulturált, szép helyet és a segítséget az esemény lebonyolításához a Látogatóközpont munkatársainak, Norbival az élen!

 

Kapcsolódó bejegyzések

Ady receptre

Heves megyei önkéntes segítők találkozója

A Hatvani Segítő Szolgálat beszámolója Vezette: Gősiné Lusztig Ildikó Időpont: 2021. szeptember 2. A MRL Hatvani Segítő Szolgálat minden évben összehívja önkéntes segítőit egy kötetlen esetmegbeszélésre, ahol beszámolnak önkéntes tevékenységükről. Az idei találkozás kicsit másképp Olvass tovább...

Egyéb

Így sétáltunk és ennyien!

A Magyar Rákellenes Liga siófoki alapszervezete október 11-én idén is megrendezte az „Összefogás az emlőrák ellen” elnevezésű, úgynevezett rózsaszín sétáját. Október a mellrák elleni küzdelem hónapja, az összefogás szimbóluma a rózsaszínű szalag.

Egyéb

A daganatos beteg pszichés aspektusai

Lelkünk gyógyítása is fontos a teljes gyógyuláshoz