2023.07.18.
A Gyöngyösi Alapszervezet csapatából 18-an Budapestre vonatoztunk. Onnan Szentendrére hajóztunk tovább. A nagy melegben fagyiztunk, finom lángost és palacsintát ettünk. Nagyot sétáltunk a gyönyörű Óvárosban, ittunk a nagyon hideg és finom ivókútból, megnéztük a Marcipán múzeumot és a Duna-partot. Idő hiányában kevés helyi látványosságot tudtunk megnézni.  Megkerestük a Hév megállót. Hévvel utaztunk Budapestre és onnan haza Gyöngyösre. Kissé kalandosra sikerült a kirándulás, de mi mindig jól érezzük magunkat!
2023.07.26.
Borongós, csepergős reggel látogattuk meg július 26-án a jászárokszállási termálfürdőt. Az alapszervezetünkből 11-en és még 4 unoka élvezte a jó meleg vizet. Pancsolás közben jól megéheztünk, ettünk halat, rántott húst, lángost, palacsintát, nyaltunk fagyit!
Közben a nap is kisütött (ami nem véletlen hiszen szerdánként mindig szép idő van). Az unokák még maradtak volna, de véget ért a nap.
2023.07.28.
Markazi piknik.
A MRL Gyöngyösi Alapszervezeténél nyáron sem szűnik meg az összetartás. Kedves ligás házaspárunk meghívta Markazra, a hétvégi házába a csapatot egy jókedvű összejövetelre. Számosan, 22-en gyűltünk össze. Volt nyársalás, lecsófőzés, parázsban sült batyu májjal, zöldséggel töltve. Nagyon vidám, szép napot töltöttünk el együtt.
Tóth Lászlóné
MRL Gyöngyösi Alapszervezet elnöke

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Gyöngy-virág kép pályázat

A Magyar Rákellenes Liga Miskolci Alapszervezet és Segítő Szolgálat a Rákellenes Világnap és az Európai Méhnyakrák Megelőzési hét alkalmából Gyöngy-virág kép pályázatot hirdet. A pályázat célja: Felhívni a figyelmet a méhnyakrák elleni küzdelemre, a szűrés Olvass tovább...

Alapszervezetek

Túra-Kultúra program a miskolciakkal

A Miskolci Segítő Szolgálat Túra-Kultúra klubja kirándulást szervezett Budapestre 2023.02.14-én. A csapat megtekintette az El Greco kiállítást, látogatást tett a Vajdahunyad várában, majd a Zene Házába a Népművészeti Múzeumba is ellátogatott.  

Alapszervezetek

Meridián torna a Senior kuckóban

A Siófoki Alapszervezet tagjai egyre többen vesznek részt Ligatagunk, Stangné Klárika által hétfőnként, a város Senior kuckójában tartott meridián tornán.  Köszönjük Klárika, hogy segíted a kis csapat testi- lelki egészségének fenntartását. Királyné Bostyai Mária