A hatvani Segítő Szolgálat kreatív klubfoglalkozásán 2019. június 27-én mécsestartót készítettünk. A foglalkozást Poórné Mike Éva kézműves vezette.

Bébiételes üvegecske újrahasznosítva!

Szép csipkés anyaggal vontuk be az üveget, és különböző formákkal díszítettük. Teraszunk, erkélyünk asztalának hasznos dísze lesz nyáron, mert szúnyogirtó gyertyácskát is tehetünk bele.

A nagy meleg ellenére kellemes délutánt töltöttünk együtt, vidáman beszélgetve, ismerkedve új tagjainkkal, aki eddig a munkaidő beosztása miatt nem tudtak jönni foglalkozásainkra.

Lazányi Jánosné
a Segítő Szolgálat vezetője

Támogatók:
Hatvan Város  Önkormányzata, Albert Schweitzer Kórház, Hatvan Tv, Zombori Kft.

 

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Előadás és gyöngyfűzés Mezőberényben

GYÖNGYŐRZŐK MEZŐBERÉNYBEN is a Magyar Rákellenes Liga Mezőberényi Alapszervezete 2023. február 2-án tartott találkozóján. A rendezvény Dr. Répási-Valentinyi Dóra szakgyógyszerész “Kérdezze meg gyógyszerészét” c. előadásával kezdődött, aki a figyelemfelhívásról, a szűrésről és az immunerősítőkről szólt. A Olvass tovább...

Alapszervezetek

MAJÁLIS és CIVIL SOKADALOM HATVANBAN

Időpont: 2023. május 1. Helyszín: Népkert A Magyar Rákellenes Liga Hatvani Alapszervezetének önkénteseivel az ünnepre készülve, már kora reggel megérkeztünk a helyszínre és azonnal nekiláttunk a főzési előkészületeknek. A sátrunk, a főzőhelyünk felállítása után előkerültek Olvass tovább...

Alapszervezetek

Torna és Meridán torna Hatvanban

A Grassalkovich Művelődési Ház udvarán tornáztunk. A nagyon szép, napsütéses idő kicsalogatott minket a szabadba. A szerdai tornánk képei: Tornánkat követően a Meridián tornaklub tagjai vették át a terepet a Művelődési Ház udvarán.