A Magyar Rákellenes Liga Hatvani Alapszervezet és Segítő Szolgálat önkéntes segítői a 2023. július 14-ei mai napot együtt töltötték.

A Fővárosi Nagycirkusz „Sztyeppe illata” című előadását néztük meg.

Az előadás a vadregényes keleti sztyeppék mondáival és történelmi hagyományokkal átitatott egzotikus világba kalauzolta el a nézőket. Megannyi gyönyörű látványban volt részünk!

Csekélyke jutalmazás volt ez az egész éves áldozatos munkájukért cserébe!

Mint a Hatvani Alapszervezet elnöke, hálás szívvel mondok köszönetet önkéntes társaimnak az évek óta nyújtott önzetlen segítségért, amit a rendezvények, klubnapok, sportnapok lebonyolításában nyújtottak alapszervezetünknek.

És nem utolsó sorban köszönjük a Magyar Rákellenes Liga elnökségének támogatását, a rogram megvalósításához nyújtott segítséget.

Hiszem, és mindannyian hisszük: „Egyedül nem megy…..együtt könnyebb”

33 fő vett részt a programon

Lazányi Jánosné
az Alapszervezet elnöke

                               

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Meggyógyultam – Sorstárs Képtár a II. Future Health Development Konferencián

A Gödöllői Alapszervezet beszámolója Remek lehetőséget kapott alapszervezetünk különleges vándorkiállítása a MEGGYÓGYULTAM – Sorstárs Képtár (https://www.facebook.com/groups/889475275548609  2024. április 7-i MCC rendezvény résztvevőjeként a bemutatkozásra. https://www.facebook.com/mccegeszsegedre/ “Reményt adott a felnövekvő generáció.” “Kiváló tartalom és szervezés, ajánlani Olvass tovább...

Borsodnádasdi Alapszervezet

Kirándulás Tokajba

Borsodnádasdi Alapszervezet Az idei kirándulásunkat 2019. június 29-re terveztük, amit már sokan vártak. Reggel 7 órakor indultunk Tokaj felé – egy Miskolci pihenőt beiktatva – így 11.30-ra Tokajba értünk. Ott már várt a városnéző kisvonat, Olvass tovább...

Alapszervezetek

Az egészségügyi ellátáshoz való jog – előadás Egerben

Betegjogi előadás Egerben, az EKMK Bartakovics Béla Művelődési Házban, 2016. november 8-án 13 órakor. A rendezvény ingyenes, minden érdeklődőt szeretettel várunk.