A Magyar Rákellenes Liga Hatvani Alapszervezet és Segítő Szolgálat önkéntes segítői a 2023. július 14-ei mai napot együtt töltötték.

A Fővárosi Nagycirkusz „Sztyeppe illata” című előadását néztük meg.

Az előadás a vadregényes keleti sztyeppék mondáival és történelmi hagyományokkal átitatott egzotikus világba kalauzolta el a nézőket. Megannyi gyönyörű látványban volt részünk!

Csekélyke jutalmazás volt ez az egész éves áldozatos munkájukért cserébe!

Mint a Hatvani Alapszervezet elnöke, hálás szívvel mondok köszönetet önkéntes társaimnak az évek óta nyújtott önzetlen segítségért, amit a rendezvények, klubnapok, sportnapok lebonyolításában nyújtottak alapszervezetünknek.

És nem utolsó sorban köszönjük a Magyar Rákellenes Liga elnökségének támogatását, a rogram megvalósításához nyújtott segítséget.

Hiszem, és mindannyian hisszük: „Egyedül nem megy…..együtt könnyebb”

33 fő vett részt a programon

Lazányi Jánosné
az Alapszervezet elnöke

                               

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Gyöngyösiek Mátraháza-Sástó-Mátrafüred túrája

Tagjaink közül néhányan, a beharangozott rossz idő ellenére, túrázni mentek szeptember 4-én, ami alapjában véve egy rendhagyó túra volt, hiszen ez nem szerdára, hanem vasárnapra esett. Ezúton most egy könnyedebb kirándulást választottak, mégpedig Mátraházáról, a Olvass tovább...

Alapszervezetek

Egri Civil Ünnep

Ebben az évben is több százan voltak kíváncsiak a 23. alkalommal megrendezett Egri Civil Ünnepre 2018. szeptember 22-én.  Az ország több részéről jöttek érdeklődők, hisz ennek a rendezvénynek országos híre van. A rendezvény  civil felvonulással Olvass tovább...