2019-11-26

A Nógrád Megyei Kézilabda Szövetség felkérésére 2019.11.24-én Salgótarjánban, a Városi Sportcsarnokban egy különleges rendezvényen vettek részt a MRL Salgótarjáni Alapszervezet önkéntesei szűrővizsgálatok elvégzésével.

Csörgőlabda és kerekesszékes kézilabda bemutató is szerepelt a programban. A cél a parasportok népszerűsítése és a testmozgás mellett a figyelemfelhívás az esélyegyenlőség és a társadalmi felelősségvállalás fontosságára.

A délután folyamán a regisztrált 45 fő részére volt vérnyomásmérés, vércukor, koleszterinszint meghatározás, szájüregi szűrés, anyajegyszűrés, PSA teszt.

 

 

Kapcsolódó bejegyzések

(A)mit tehetünk, (a)mit tehetek a rák ellen

Műtét után is csinosan – Nemzeti Rákellenes Nap Egerben

  Az Egri Alapszervezet áprilisi 12-i rendezvényén  megemlékeztünk a Nemzeti Rákellenes Napról, dr. Dollinger Gyula sebész szakorvosról, aki a hazai rákkutatás úttörőjének számít. E nap lényege, hogy az emberek küzdjenek a rákbetegség ellen és felébresszék Olvass tovább...

Alapszervezetek

Teremtorna – keveset mozgóknak, fogyókúrázóknak

  2016. január 20-án újból elindítottuk az évek óta sikeres Teremtornánkat. Betegek, családtagok örömmel fogadták kímélő tornánkat, amit különösebb erőfeszítés nélkül végig tudtak csinálni. Büszkén elmondhatom,hogy a „Keveset mozgóknak, fogyókúrázóknak készült DVD film elkészítéséhez a Liga Olvass tovább...