A Gyöngyösi Alapszervezet beszámolója

04.03.
Taggyűlést tartottunk ahol megbeszéltük az elmúlt hónap eseményeit és az e havi programot.A taggyűlés után meghívott előadónk Jenei Gábor életmód tanácsadó előadását hallgattuk, aki a vitaminok hatásairól, az idegrendszer megújulásáról beszélt. A tagok és a lakosság kérdéseket tett fel, amire megnyugtató választ kaptunk.
04.14.
Találkozás a Gyöngyösi 80-as városrészben a Fitness Parkban a Nemzeti Rákellenes Nap alkalmából. Csepergő esőben egy kis jókedvű mozgásban vettünk részt. Részt vettek a liga tagjai és a lakosság is. Meghívtuk a Gyöngyösi TV-t is, hogy a mozgásunkat és a megemlékezést a nyilvánosság elé tárja.
04.19.
Parádfürdőn a szanatóriumban meglátogattuk egyik betegtársunkat. Beszélgettünk és sétáltunk a környéken. Az időjárás is a kegyeibe fogadott bennünket.
04.22.
Kézilabda meccs – A Gyöngyösi Alapszervezet néhány tagja is szurkolt HEDO B Braun Gyöngyösi csapatának, akik a HSA NEKA (Nemzeti Kézilabda Akadémia) csapatával vívtak nagyon kiélezett küzdelmet.
Nagyon jól szurkoltunk! A Gyöngyösiek győztek 30-29-re!
04.29.
Kapcsolódások napja
Kapcsolódások napja alkalmából a Gyöngyösi Rákellenes Liga is képviselte magát. Szórólapokon hívtuk fel a figyelmet a rákbetegségre és a szűrések fontosságára. Elmentünk mi is különféle szűrésekre: tüdő-, szájüregi- és bőrgyógyászati szűrésre.
04. 30. Segítségnyújtás
Kedves beteg ligatársunkhoz néhány tagunk elment kertészkedni. Volt ültetés, rotációs kapával dolgozás, fűnyírás, tehát kerti munka. Amit a csapat jó hangulatban csinált. Utána a háziasszony meghívta a szorgos dolgozókat finom rétes falatozásra, szalonna sütésre.
Tóth Lászlóné
a MRL Gyöngyösi Alapszervezet elnöke

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Rózsaszín október – Gyöngyösi meghívó és készülődés

Tegnap, szeptember 26-án összegyűltünk néhányan, hogy elkészítsük a „SÉTA az életért – Összefogás a mellrák ellen” című rendezvényünkre a dekoráció egy részét. A szorgos kezek alól hamarosan 80 db hurkapálcára ragasztott mosolygós arc került ki, Olvass tovább...

Alapszervezetek

Karantén alatti és utáni programok Borsodnádasdon

Örökmozgók sétája, túrái A vírus miatti bezártság alatt is folyt a munka 2020 tavaszán. Volt, aki ajándékozás céljára szatyrokat varrt, mások szájmaszkokat készítettek. Többen részt vettek az online szenior táncon és tornán. Telefonon tartottuk egymással Olvass tovább...

Alapszervezetek

Preventív gyógytorna ülőmunkát végzőknek

A MRL Salgótarjáni Alapszervezet 2021.06.03-i Mozgásklub programján a Sturmanné Füleki Andrea gyógytornász irányításával prevenciós gyógytornát végeztek a megjelent tagok a szabadban. A szakember először beszélt az ülőmunkából adódó helytelen testtartás fájdalmas következményeiről. Az „előre helyezett Olvass tovább...