A Gyöngyösi Alapszervezet beszámolója

04.03.
Taggyűlést tartottunk ahol megbeszéltük az elmúlt hónap eseményeit és az e havi programot.A taggyűlés után meghívott előadónk Jenei Gábor életmód tanácsadó előadását hallgattuk, aki a vitaminok hatásairól, az idegrendszer megújulásáról beszélt. A tagok és a lakosság kérdéseket tett fel, amire megnyugtató választ kaptunk.
04.14.
Találkozás a Gyöngyösi 80-as városrészben a Fitness Parkban a Nemzeti Rákellenes Nap alkalmából. Csepergő esőben egy kis jókedvű mozgásban vettünk részt. Részt vettek a liga tagjai és a lakosság is. Meghívtuk a Gyöngyösi TV-t is, hogy a mozgásunkat és a megemlékezést a nyilvánosság elé tárja.
04.19.
Parádfürdőn a szanatóriumban meglátogattuk egyik betegtársunkat. Beszélgettünk és sétáltunk a környéken. Az időjárás is a kegyeibe fogadott bennünket.
04.22.
Kézilabda meccs – A Gyöngyösi Alapszervezet néhány tagja is szurkolt HEDO B Braun Gyöngyösi csapatának, akik a HSA NEKA (Nemzeti Kézilabda Akadémia) csapatával vívtak nagyon kiélezett küzdelmet.
Nagyon jól szurkoltunk! A Gyöngyösiek győztek 30-29-re!
04.29.
Kapcsolódások napja
Kapcsolódások napja alkalmából a Gyöngyösi Rákellenes Liga is képviselte magát. Szórólapokon hívtuk fel a figyelmet a rákbetegségre és a szűrések fontosságára. Elmentünk mi is különféle szűrésekre: tüdő-, szájüregi- és bőrgyógyászati szűrésre.
04. 30. Segítségnyújtás
Kedves beteg ligatársunkhoz néhány tagunk elment kertészkedni. Volt ültetés, rotációs kapával dolgozás, fűnyírás, tehát kerti munka. Amit a csapat jó hangulatban csinált. Utána a háziasszony meghívta a szorgos dolgozókat finom rétes falatozásra, szalonna sütésre.
Tóth Lászlóné
a MRL Gyöngyösi Alapszervezet elnöke

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Meghívó a Salgótarján Alapszervezet Egészség Klubja rendezvényére

A Salgótarjáni Alapszervezet és a Balassi Bálint Megyei Könyvtár szeretettel hívja az érdeklődőket Egészség Klubjába, az   “Immunrendszerünk erősítése télen kiegyensúlyozott étkezéssel és mozgással” című előadásra Előadók: Zeke Judit dietetikus és életmód tanácsadó       Olvass tovább...

Alapszervezetek

Előadás a vastagbéldaganatos megbetegedésről a Magyar Rákellenes Liga Szekszárdi Alapszervezetében

2016. május 18-án 17 órai kezdettel a Babits Mihály Kulturális Központ Csatár termében dr. Tam Beatrix belgyógyász gasztroenterológus főorvos „ A vastagbél daganatos megbetegedése: diagnózis, szűrés, megelőzés” címmel tartott előadást az alapszervezet tagsága és meghívott Olvass tovább...

Egyéb

Húsvéti alkotások karantén idején

A Hatvani Alapszervezet tagjainak alkotása húsvétra. Ezek a gyönyörűségek érkeztek az önkéntes karanténból máig! Köszönjük