A februári 6-ai taggyűlésünkön ismét több mint negyven fő vett részt. Rövid köszöntés után rátértünk a napirendi pontokra:

  1. Beszámoló a Bugát Pál Kórházban tett látogatásunkról
  2. Tisztújítás
  3. Farsang
  4. Egyebek

1. A vezetőség beszámolt a január 25-én az Európai Méhnyakrák Megelőzési Hét keretén belül a gyöngyösi Bugát Pál Kórházban tett látogatásáról. Részletek az alábbi link megnyitásával olvashatók: https://rakliga.hu/blog/2023/01/27/mehnyakszures-hpv-oltas-figyelemfelhivas/

2. A vezetőség mandátuma hamarosan lejár. A januári taggyűlésen – egyhangúlag – megválasztott jelölő bizottság megkezdte munkáját. Safranka Sándorné felszólalásában ismertette a választás menetét, szabályszerűségét, majd a felmerülő kérdések tisztázásra kerültek.

3. Kijelöltük a farsang időpontját, mely 2023. február 20. Hasonlóan fogjuk lebonyolítani, mint az elmúlt években, bár, most a szendvicskészítést leszavazta a tagság és „ha jöttök, lesztek, ha hoztok, esztek” szólás elve szerint oldjuk meg az enni-, innivalót.

4. Egyebek kapcsán:

  • Márciusban ismét vendégünk lesz Jenei Gábor életmód tanácsadó, aki előadást tart majd nekünk.
  • Bakonyszücsi jelentkezésünket kivétel nélkül elfogadta a Lelki Rehabilitációs Otthon, aminek nagyon örülünk.
  • Meghívást kaptunk Dr. Csomai Zita orvos-természetgyógyász előadására, melyet Gyöngyösön a Károly Róbert Főiskola Kollégiumában tart 2023. március 1-jén, 18 órakor. A részvétel ingyenes, de regisztráció köteles.

Tóth Lászlóné
a MRL Gyöngyösi Alapszervezet elnöke

Kapcsolódó bejegyzések

(A)mit tehetünk, (a)mit tehetek a rák ellen

…(a)mit tehetek a rák ellen – Lazányi Magdi története

http://newtest.heol.hu/heves/kozelet/magdika-megkuzdott-a-rakkal-uj-eletet-kapott-660371

Alapszervezetek

World Cancer Walk – Miskolc

Képes beszámoló a Rákellenes Világsétáról

Alapszervezetek

Nemzeti Rákellenes Nap Hatvanban

Ez vagyok, és ezt teszem a rák ellen: A cselekvés éve! Időpont:  2019. április 17. szerda 14 óra Helyszín: Grassalkovich Művelődés Ház Hatvan, Kossuth tér 24.  A Magyar Rákellenes Liga 1993-tól évente szervezi meg április Olvass tovább...