2020-06-15

Teremtorna, Meridián torna és Nordic Walking túra, 2020. június 10-11. 

A Magyar Rákellenes Liga Hatvani Segítő Szolgálata a héten elindította a Teremtornáját is, rendhagyó módon a szabadban.

Rég nem örültünk így egymásnak! Három hónap után alaposan megmozgatott minket Magdika, csak úgy recsegtek az ízületeink,c sontjainak!

Hetente, szerdánként a Meridián torna is folytatódik, a tornát követően!

Június 11-én 10 645 lépés,7 ,6 kilométeres teljesítménnyel a Nordic Walking túránk is folytatódott csoportosan.

A Zagyva folyó töltésén kellemes időben, közepes tempóban teljesítettük a mai távot. Aki szeretne hozzánk csatlakozni, nordic botot tudunk biztosítani. 

Szuper hetet töltöttünk együtt!

Támogatók: Hatvan Város Önkormányzata, Albert Schweitzer Kórház, Markovits Kálmán Uszoda és Strandfürdő, Hatvan Tv, Zombori Kft.

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Meghívó nőnapi ünnepségre Hatvanba

Ez vagyok, és ezt teszem: A cselekvés éve! A Hatvani Alapszervezet szeretettel és színes műsorral várja az érdeklődőket   Nőnapi ünnepségére Időpont: 2019 március 8. péntek 14 óra Helyszín: Grassalkovich Művelődési Ház (Hatvan, Kossuth L.u.24.) Támogatóink: Hatvan Olvass tovább...

Alapszervezetek

Egészségért Klub záró rendezvény

A Magyar Rákellenes Liga Salgótarjáni Alapszervezet „Egészségért” Klubja záró rendezvényét 2021. augusztus 6-án tartotta a Salgótarjáni Gyermektáborban. A „Prevencióval és az egészségkultúra fejlesztésével” című projekt keretében tizenhárom alkalommal volt  klubelőadás, a pandémia miatt többnyire online Olvass tovább...

Alapszervezetek

GyöngyPosta Egerben – XI. Európai Méhnyakrák Megelőzési Hét

Az Egri Alapszervezet is csatlakozott a Mályvavirág Alapítvány XI. Európai Méhnyakrák Megelőzési Hét GyöngyPosta programjához. Jöjjön el és vegyen részt a programunkon! Helyszín: Agria Park Bevásárlóközpont Időpont: 2017. január 28. szombat 14-17 óra között.