Mezőberényben is közel 40 fő sétált a meghirdetett VILÁGSÉTÁN vasárnap 15 és 16 óra között. A stafétaként megvalósult egyedülálló kezdeményezésre már III. alkalommal került sor 2023. január 8-án. A találkozó 15 órakor a Főtéri parkban volt és a séta a Református templom felé, majd a Petőfi utcán a Piac térig tartott.
A sétához egyénileg is lehetett csatlakozni, és regisztrálhatta magát minden sétáló a honlapon is. A séta egyben adománygyűjtés is.
Tavaly is ott volt Mezőberény azon 46 település között és mezőberényiek a 650 fő sétálók között, akik hozzájárultak ahhoz, hogy a világot átfogó adománygyűjtésből a Magyar Rákellenes Liga is támogatást kaphasson.
Az eseményen bárki részt vehetett, aki együttérzését szeretné kifejezni a daganatos beteg hozzátartozója, ismerőse vagy a rákbetegek iránt, illetve támogatni szeretné a daganatos betegségek elleni harcot.
Köszönjük a sétálóknak a részvételt és az együtt töltött 1 órát, beszélgetést!

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Mozdulj Apafej!

A Kerekharaszti Alapszervezet beszámolója Alapszervezetünk 2023. június 19-23 között már tizennegyedik éve rendezte meg a „Mozdulj meg APA /fej/!” elnevezésű játékos sportdélutánokat. A Férfiak Hete keretében, június-ban a here-és prosztata daganatok megelőzésére, a szűrések és Olvass tovább...

Alapszervezetek

Mozgással a rák ellen! Rendezvény Pusztaszabolcson

Sok szeretettel várunk Minden Érdeklődőt salátabárra és beszélgetésre arról, ami bizonyított: a mozgás betegségmegelőző minden tekintetben. Adózzunk együtt ennek a lehetőségnek! Időpont: 2018. április 28. Helyszín: Pusztaszabolcs, K2 Gym&Fitness A programokról bővebben K2 GYM facebook Olvass tovább...