Mezőberényben is közel 40 fő sétált a meghirdetett VILÁGSÉTÁN vasárnap 15 és 16 óra között. A stafétaként megvalósult egyedülálló kezdeményezésre már III. alkalommal került sor 2023. január 8-án. A találkozó 15 órakor a Főtéri parkban volt és a séta a Református templom felé, majd a Petőfi utcán a Piac térig tartott.
A sétához egyénileg is lehetett csatlakozni, és regisztrálhatta magát minden sétáló a honlapon is. A séta egyben adománygyűjtés is.
Tavaly is ott volt Mezőberény azon 46 település között és mezőberényiek a 650 fő sétálók között, akik hozzájárultak ahhoz, hogy a világot átfogó adománygyűjtésből a Magyar Rákellenes Liga is támogatást kaphasson.
Az eseményen bárki részt vehetett, aki együttérzését szeretné kifejezni a daganatos beteg hozzátartozója, ismerőse vagy a rákbetegek iránt, illetve támogatni szeretné a daganatos betegségek elleni harcot.
Köszönjük a sétálóknak a részvételt és az együtt töltött 1 órát, beszélgetést!

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Add tovább a mosolyod! – Presszó 4. Gödöllői Alapszervezet

Nagyon hasznos és jó hangulatban telt az október 3-ai összejövetelünk. Vendégünk volt dr. Mangó Gabriella háziorvos-természetgyógyász. Elnök asszonyunk bemutatta egyéb közéleti tevékenységet is (költő-író) végző orvos-természetgyógyászt, aki beszámolt sokoldalú munkájáról. Ezt követően elnökünk, Vajek Andrea felvetette, Olvass tovább...

Alapszervezetek

Nordic Walking Senior Klub Salgótarjánban

Januárban is folytatjuk a decemberben beindult Nordic Walking Senior Klub foglalkozásain a részvételt. Ez hetente 70 perces aktív mozgás szakember vezetésével.

Alapszervezetek

A Debreceni Alapszervezet és Segítő Szolgálat júniusi programja

Újjászületés Debrecen Rehabilitációs Táncklub Minden szerdán 9 órától Helyszín: Estella Hastánc Stúdió Debrecen Rákóczi u. 60.  Női Egészségmegőrző torna Minden pénteken 16 órától (utolsó június 8-án)  Helyszín: Szent József Gimnázium Debrecen, Szent Anna u. 17. Olvass tovább...