Mezőberényben is közel 40 fő sétált a meghirdetett VILÁGSÉTÁN vasárnap 15 és 16 óra között. A stafétaként megvalósult egyedülálló kezdeményezésre már III. alkalommal került sor 2023. január 8-án. A találkozó 15 órakor a Főtéri parkban volt és a séta a Református templom felé, majd a Petőfi utcán a Piac térig tartott.
A sétához egyénileg is lehetett csatlakozni, és regisztrálhatta magát minden sétáló a honlapon is. A séta egyben adománygyűjtés is.
Tavaly is ott volt Mezőberény azon 46 település között és mezőberényiek a 650 fő sétálók között, akik hozzájárultak ahhoz, hogy a világot átfogó adománygyűjtésből a Magyar Rákellenes Liga is támogatást kaphasson.
Az eseményen bárki részt vehetett, aki együttérzését szeretné kifejezni a daganatos beteg hozzátartozója, ismerőse vagy a rákbetegek iránt, illetve támogatni szeretné a daganatos betegségek elleni harcot.
Köszönjük a sétálóknak a részvételt és az együtt töltött 1 órát, beszélgetést!

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Mozdulj velünk! – Pusztaszabolcson

Mozdulj velünk 2017. április 8-án 10 órától a pusztaszabolcsi Művelődési Ház udvarán. A Nemzeti Rákellenes Nap alkalmából Lieber Tünde aerobik oktató vezeti a mozgást. Mindenkit szeretettel várunk!

Alapszervezetek

Nyári programtervek Gyöngyösön

Megtartottuk a szezon utolsó taggyűlését június 13-án hétfőn, melyen most is igen szép számmal vettünk részt. Megbeszéltük a nyáron esedékes feladatainkat, programjainkat: a „10 ezer lépés program” keretén belül Rozványi Balázs a Magyar Rákellenes Liga Olvass tovább...