A MRL Salgótarjáni Alapszervezet önkéntesei hatodik éve készítenek  „szeretetcsomagokat a Szent Lázár Megyei Kórház Onkológia-Hospice és Sztroke Osztály fekvő és járó betegeinek és az osztályok  munkatársainak.

Ünnepélyes keretek között a MRL Salgótarjáni Alapszervezet hét önkéntese 2022. december 6-án adta át a Szent Lázár Megyei Kórház Onkológiai és Hospice osztályán és a Sztroke osztályon a fekvő és ambuláns betegek részére az ötven darab díszes csomagot.

Az elnök köszöntő szavai és jó kívánságai mellett külön köszönetet mondott az osztályvezető főorvosnak és munkatársainak áldozatos gyógyító munkájukért és biztosította őket a jövőbeli segítő együttműködésről is.

A NOOL riportja itt olvasható

 

 

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Debreceni 2019. októberi programajánló

Debreceni Alapszervezet és Segítő Szolgálat Újjászületés Debrecen Rehabilitációs Táncklub Minden szerdán 9 órától Helyszín: Estella Hastánc Stúdió Debrecen Rákóczi u. 60.  Női Egészségmegőrző torna Minden pénteken 16 órától Helyszín: Szent József Gimnázium Debrecen, Szent Anna Olvass tovább...

Alapszervezetek

Ízelítő rendszeres összejöveteleinkből Miskolcon

Ha kedd, akkor asszonytorna:   Minden hónap első szerdája a gégeműtöttek klubnapja (most szülinappal):   Minden héten szerdán beszédtanulás gégeműtötteknek: