A Hatvani Segítő Szolgálat beszámolója

Időpont: 2022. december 5.
Vezeti: Sándorné Buda Ildikó dietetikus

Szervezetünk egészséges működéséhez sok vitaminra és ásványi anyagra van szükségünk, de szerencsére a kiegyensúlyozott táplálkozással a napi szükségletet fedezi tudjunk.

Ismerkedjünk meg közelebbről ezekkel a vitaminokkal, vegyük sorra, hogy mire miért van szükségünk, illetve azt is, hogy mely élelmiszerekben találhatóak meg nagy mennyiségben – hangzott el a bevezetőben, majd dietetikusunk felsorolt néhány fontos vitamint, amire főleg a téli időszakban nagy szüksége van szervezetünknek. Előadás közben almából, narancsból, banánból, körtéből nagyon finom gyümölcssalátát készítettünk. Kész vitaminbombát!

Ismét vidám, hangulatos délutánt töltöttünk együtt.

Lazányi Jánosné
a Hatvani Segítő Szolgálat vezetője

 

 

 

 

 

 

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Civilek együttműködése Salgótarján adventi koszorújának elkészítésében

2019-11-27 Salgótarján civil szervezetei 2019. november 27-én saját kezűleg készítették el a város adventi koszorújának díszeit, amelyben a Magyar Rákellenes Liga Salgótarjáni Alapszervezet önkéntesei is részt vettek.

Alapszervezetek

Beteg a családban: Te tudod, kihez, hová fordulj? – egészségklub Salgótarjánban

A MRL Salgótarjáni Alapszervezete 2017. 05. 16-án tartotta „Beteg a családban: Te tudod, kihez, hová fordulj?” címmel májusi Egészségklubját. A felkért előadó, Bialkó Zoltánné a Szent Lázár Megyei Kórház esélyegyenlőségi referense nagyon szemléletes, mindenre kiterjedő Olvass tovább...

Alapszervezetek

Salgótarjáni Alapszervezet decemberi programajánló

2017.12.05. Mikulás a kórházban Ajándékcsomagok osztása az Onkológián Helyszín: Szent Lázár Megyei Kórház 10. óra  2017.12.06. „Az egészségért a természet erejével” Mikulás napi Nordic walking Félegyházi Évivel Találkozó 10 órakor a Tó strand busz végállomáson Olvass tovább...