A Hatvani Segítő Szolgálat beszámolója

Időpont: 2022. december 5.
Vezeti: Sándorné Buda Ildikó dietetikus

Szervezetünk egészséges működéséhez sok vitaminra és ásványi anyagra van szükségünk, de szerencsére a kiegyensúlyozott táplálkozással a napi szükségletet fedezi tudjunk.

Ismerkedjünk meg közelebbről ezekkel a vitaminokkal, vegyük sorra, hogy mire miért van szükségünk, illetve azt is, hogy mely élelmiszerekben találhatóak meg nagy mennyiségben – hangzott el a bevezetőben, majd dietetikusunk felsorolt néhány fontos vitamint, amire főleg a téli időszakban nagy szüksége van szervezetünknek. Előadás közben almából, narancsból, banánból, körtéből nagyon finom gyümölcssalátát készítettünk. Kész vitaminbombát!

Ismét vidám, hangulatos délutánt töltöttünk együtt.

Lazányi Jánosné
a Hatvani Segítő Szolgálat vezetője

 

 

 

 

 

 

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Nemzeti Rákellenes Nap Salgótarjánban – középpontban a vastagbélrák

A Salgótarjáni Alapszervezet Nemzeti Rákellenes Napot tart 2019. április 9-én kedden 16 órakor a Balassi Bálint Megyei Könyvtárban Középpontban a vastagbélrák címmel. Program: Dr. Kári Dániel sebész, Jahn Ferenc Dél-pesti Kórház és Rendelőintézet Hol tart Olvass tovább...

Alapszervezetek

Napsütötte kirándulás

A MRL Gyöngyösi Alapszervezetének tagjai kiránduláson vettek részt 2020. november 18-án. Útvonal: Gyöngyössolymos-Kerek gyep-Csepegő forrás-Cserkő-Lajosháza-Gyöngyössolymos. A kirándulásunk nagyon vidámra sikeredett. Nagyon élveztük a napsütötte vidéket. Gombát is kerestünk, de ehetőt nem találtunk.

Egyéb

Februári programajánló

februári programjaink:   Hatékony életmódváltás kurzus Időpont: február 3. és 17. (péntek) 10-13 óra Helyszín: OOI – Tükörterem Jelentkezés: Strommer Szilvia, 06-20-565-5589, lelkisegely@rakliga.hu   Fakanál klub – Bejelentkezés szükséges! Finomságok kicsiny farsangja Időpont: február 3. Olvass tovább...