A Hatvani Segítő Szolgálat beszámolója

Időpont: 2022. december 5.
Vezeti: Sándorné Buda Ildikó dietetikus

Szervezetünk egészséges működéséhez sok vitaminra és ásványi anyagra van szükségünk, de szerencsére a kiegyensúlyozott táplálkozással a napi szükségletet fedezi tudjunk.

Ismerkedjünk meg közelebbről ezekkel a vitaminokkal, vegyük sorra, hogy mire miért van szükségünk, illetve azt is, hogy mely élelmiszerekben találhatóak meg nagy mennyiségben – hangzott el a bevezetőben, majd dietetikusunk felsorolt néhány fontos vitamint, amire főleg a téli időszakban nagy szüksége van szervezetünknek. Előadás közben almából, narancsból, banánból, körtéből nagyon finom gyümölcssalátát készítettünk. Kész vitaminbombát!

Ismét vidám, hangulatos délutánt töltöttünk együtt.

Lazányi Jánosné
a Hatvani Segítő Szolgálat vezetője

 

 

 

 

 

 

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Eger, Felnémet – Macok Fesztivál

A Magyar Rákellenes Liga Egri Alapszervezet is részt vett a rendezvényen. Szűrtünk! Remélem mindenki megelégedésére, mivel 108 fő tartotta fontosnak a szolgáltatásainkon való részvételt. Köszönjük a meghívást!

Alapszervezetek

Jótékonysági est Miskolcon

A Magyar Rákellenes Liga Miskolci Alapszervezete és Segítő Szolgálat által szervezett jótékonysági esten rekordösszegű adomány gyűlt össze: 4.238.000 Ft. A befolyt bevétel egészét a B.A.Z Megyei Kórház Fül-Orr-Gégészeti és Fej-, Nyaksebészeti osztály UHD endoszkópos torony beszerzésére Olvass tovább...

Alapszervezetek

Ökumenikus istentisztelet a Betegek Világnapján Miskolcon

A Betegek Világnapja alkalmából 2017. február 13-án ökumenikus istentisztelet volt a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kórház és Egyetemi Oktatókórház Kápolnájában. A szertartáson jelen voltak betegek és hozzátartozóik, orvosok, nővérek, gyógytornászok, egészségügyi szakdolgozók és az egyházak képviselői. Az Olvass tovább...