A 10 Ezer Lépés Program keretében “45 nap alatt a Föld körül” szlogennel meghirdetett programhoz kapcsolódva a MRL Salgótarjáni Alapszervezete a Tarjáni Szabadidősport Egyesület Senior Nordic walking Klubjával együtt 2022. november 10-re a mozgásra és a szűrővizsgálatokon való részvételre ösztönző figyelemfelhívó gyaloglást szervezett.

A szalagok kitűzése és a nap üzenetének ismertetése után a „kék szalagos” séta 10 órakor indult.

Volt egy könnyű két kilométeres séta egy kis tornával kombinálva, amelyen húsz fő vett részt és egy 5,67 km-es hosszabb túra, amelyet negyvenöt fő teljesített.

Gyönyörű környezetben, a színes őszi erdőben jó levegőn tettek hatvanöten az egészségükért és egy jó ügyért. A túra végére még a nap is kisütött.

 

 

 

 

 

 

 

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Séta Mátrafüredre

A Gyöngyösi Alapszervezet beszámolója   Néhány tagtársammal úgy gondoltuk, hogy mielőtt bejön a csúnya, esős ősz, teszünk egy nyársalással egybekötött sétát Mátrafüredre, november 17-én. Csodaszép napsütésben érkeztünk a csörgedező Bene-patak mellett lévő kijelölt nyársaló helyre, ahol Olvass tovább...

Alapszervezetek

Kerékpárral a Fertő-tó körül

Időpont: 2017. augusztus 13. A Magyar Rákellenes Liga Hatvani Alapszervezetének vezetőségi tagja, Mácsai Tibor és családja, 2017. augusztus 13-án kerékpártúrán vettek részt.  A Fertő-tavat vették célba, csodálva a szépséges tájat. Majd Fertőd leghíresebb látnivalója, Magyarország legnagyobb Olvass tovább...

Alapszervezetek

Sorsunk Borsod! Kirándulás Szerencsre

MRL (Miskolc)-Örökmozgók Sorsunk Borsod Kirándulás Szerencsre