A 10 Ezer Lépés Program keretében “45 nap alatt a Föld körül” szlogennel meghirdetett programhoz kapcsolódva a MRL Salgótarjáni Alapszervezete a Tarjáni Szabadidősport Egyesület Senior Nordic walking Klubjával együtt 2022. november 10-re a mozgásra és a szűrővizsgálatokon való részvételre ösztönző figyelemfelhívó gyaloglást szervezett.

A szalagok kitűzése és a nap üzenetének ismertetése után a „kék szalagos” séta 10 órakor indult.

Volt egy könnyű két kilométeres séta egy kis tornával kombinálva, amelyen húsz fő vett részt és egy 5,67 km-es hosszabb túra, amelyet negyvenöt fő teljesített.

Gyönyörű környezetben, a színes őszi erdőben jó levegőn tettek hatvanöten az egészségükért és egy jó ügyért. A túra végére még a nap is kisütött.

 

 

 

 

 

 

 

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Európai Méhnyakrák Megelőzési Hét program Egerben

A Magyar Rákellenes Liga Egri Alapszervezete, január 25-én csatlakozott az Európai Méhnyakrák Megelőzési Héten a Vigyázz, Kész, Fűzz mozgalomhoz. A méhnyakrák a világon a negyedik leggyakoribb betegség. Magyarországon évente 1400 új méhnyakrákos nőt diagnosztizálnak. Sajnos sokan meg is halnak Olvass tovább...

Alapszervezetek

Áprilisi programajánló – Hatvani Segítő Szolgálat és Alapszervezet

A Segítő Szolgálat programja: Cím: Hatvan, Balassi Bálint út.16. Nemzeti Rákellenes Nap Hatvanban Élni és nem félni című dokumentum film és a “Félsz a vihartól?”könyvbemutató Időpont: 2016. április 12. kedd 14 óra Helyszín: Grassalkovich Művelődési Olvass tovább...