GYÖNGYŐRZŐK MEZŐBERÉNYBEN is a Magyar Rákellenes Liga Mezőberényi Alapszervezete 2023. február 2-án tartott találkozóján.
A rendezvény Dr. Répási-Valentinyi Dóra szakgyógyszerész “Kérdezze meg gyógyszerészét” c. előadásával kezdődött, aki a figyelemfelhívásról, a szűrésről és az immunerősítőkről szólt.
A szervezet tagjai az Európai Méhnyakrák Megelőzési Héthez csatlakozva gyöngyöt, karkötőt is fűztek (melyet Magyarországon tizedik alkalommal szervez a Mályvavirág Alapítvány), és amely a HPV elleni védekezés és a megelőzés szimbóluma.
A nagy szeretettel készült karkötők nőgyógyászati osztályokon kerül átadásra.

Köszönjük Dr. Répási-Valentinyi Dóra előadását a résztvevők munkáját!

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

FINN NOWA – finn-magyar kapcsolatok és sport

Két év kihagyás után 2022 június 11-re ismét meghirdette a Magyar Szabadidősport Szövetség és a Finn Nagykövetség a FINN NOWA eseményt, melynek célja a finn-magyar különleges kapcsolatok ápolása és a sportág népszerűsítése. A nordic walking, Olvass tovább...

Kiállítás

Égi és földi világ határán – Vojtecha anya ikonfestő csoport kiállítása

Szeretettel hívjuk az érdeklődőket ikonfestő csoportunk kiállítására. Időpont: 2019. szeptember 21. 18 óra – Szentmise, 18:45 – kiállítás megnyitó Helyszín: Istenhegy Szent László Templom (1125 Budapest, Diana u. 4.) A kiállítást megnyitja: Dr. Papp Miklós Olvass tovább...