GYÖNGYŐRZŐK MEZŐBERÉNYBEN is a Magyar Rákellenes Liga Mezőberényi Alapszervezete 2023. február 2-án tartott találkozóján.
A rendezvény Dr. Répási-Valentinyi Dóra szakgyógyszerész “Kérdezze meg gyógyszerészét” c. előadásával kezdődött, aki a figyelemfelhívásról, a szűrésről és az immunerősítőkről szólt.
A szervezet tagjai az Európai Méhnyakrák Megelőzési Héthez csatlakozva gyöngyöt, karkötőt is fűztek (melyet Magyarországon tizedik alkalommal szervez a Mályvavirág Alapítvány), és amely a HPV elleni védekezés és a megelőzés szimbóluma.
A nagy szeretettel készült karkötők nőgyógyászati osztályokon kerül átadásra.

Köszönjük Dr. Répási-Valentinyi Dóra előadását a résztvevők munkáját!

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Szentmise a daganatos betegekért a Rákellenes Világnap alkalmából – Salgótarjánban

A Kisboldogsszony Római Katolikus templomban február 02-án 10 órától az ünnepi szentmisét Varga András plébános atya celebrálta és a Rákellenes Világnap alkalmából  a daganatos betegek gyógyulásáért  imádkoztunk. András atya személyes hangvételű, gondolatindító. cselekvésre buzdító meleg szavai minden jelen lévőt Olvass tovább...

Alapszervezetek

Gyöngyös 2014. Séta a mellrák ellen

Másodszor rendeztük meg a „Rózsaszín Sétát” ahol Weisz Péter Kórházunk Főigazgatója, Bozsik István Városunk Alpolgármestere és Dr. Gulyás Zoltán Főorvos úr köszöntötte az egybegyűlteket. A tavalyi sétánkhoz mérten kétszeres létszámmal vonultunk végig a Barátok teréről Olvass tovább...