GYÖNGYŐRZŐK MEZŐBERÉNYBEN is a Magyar Rákellenes Liga Mezőberényi Alapszervezete 2023. február 2-án tartott találkozóján.
A rendezvény Dr. Répási-Valentinyi Dóra szakgyógyszerész “Kérdezze meg gyógyszerészét” c. előadásával kezdődött, aki a figyelemfelhívásról, a szűrésről és az immunerősítőkről szólt.
A szervezet tagjai az Európai Méhnyakrák Megelőzési Héthez csatlakozva gyöngyöt, karkötőt is fűztek (melyet Magyarországon tizedik alkalommal szervez a Mályvavirág Alapítvány), és amely a HPV elleni védekezés és a megelőzés szimbóluma.
A nagy szeretettel készült karkötők nőgyógyászati osztályokon kerül átadásra.

Köszönjük Dr. Répási-Valentinyi Dóra előadását a résztvevők munkáját!

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Heves Megyei Alapszervezetek Önkéntes tanfolyama

Időpont: 2022. szeptember 07,8,14,16,21,22,27. Helyszín: Grassalkovich Művelődési Ház, Hatvan, Kossuth tér 24. A Magyar Rákellenes Liga Hatvani Segítő Szolgálata 2022. évben is elindította Önkéntes képzését a Heves Megyei Alapszervezetek leendő segítőinek. Idén 17- en jelentkeztek Olvass tovább...

Alapszervezetek

Ingyenes melanoma szűrés Debrecenben

Július 23-án rekkenő hőségben hatodik alkalommal hirdettük meg az ingyenes melanoma szűrést Debrecenben. György Zoltán és Molnár László engedélyezték a fürdő területén a szűrést. A Debreceni Alapszervezet önkénteseinek és az orvosoknak ebben az évben is Olvass tovább...