A Gyöngyösi Kézilabda Klub – a korábbi évekhez hasonlóan – idén is támogatja alapszervezetünket.

Kedvenc csapatunk a HE-DO B. Braun Gyöngyös NB I.-es felnőtt férfi-kézilabdacsapata  a MOL-Tatabánya KC ellen mérkőzött október 22-én 18 órakor, melynek teljes jegybevételét nekünk ajánlották fel. A mérkőzés előtt Nagy Attila a Kézilabda Klub elnöke köszöntötte alapszervezetünket, akinek Tóth Lászlóné feltűzte a Rózsaszín Október, mellrák elleni küzdelem jelképét a rózsaszín szalagot (ez alkalmat kihasználva a szurkoló közönségnek is osztogattunk rózsaszín szalagot).

Idézet a Kézilabda Klub „Mérkőzések” naplójából:

„Rangadóhoz méltó hangulatban, kiélezett végjátékban maradt alul két góllal a HE-DO B. Braun Gyöngyös a Tatabányával szemben. A találkozót telt ház előtt játszottuk, aminek játékosaink mellett a Magyar Rákellenes Liga gyöngyösi szervezete örülhetett leginkább, hiszen a meccs bevételével őket támogattuk.”

Sajnáljuk, hogy szép számú szurkolótáborunk lelkes buzdítása ellenére kikaptak farkasaink (25 – 27), akiknek nagyon sikeres szereplést kívánunk a K&H Liga, Ligakupa valamint a Magyar Kupa további fordulóihoz!

Gyöngyösi Kézilabda Klub, köszönjük a támogatást, munkájukhoz sok sikert kívánunk!

Tóth Lászlóné
MRL Gyöngyösi Alapszervezet elnöke

 

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Rózsaszínben, motorral a mellrák ellen

Köszönjük a motorosoknak, hogy részt vettek a felvonuláson, felhívták a figyelmet a korai felismerésre, a szűrésen való részvételre és fontosnak tartották, hogy a mellrák elleni harcban a nők mellé álljanak!  1985 óta minden év októbere Olvass tovább...