A Hatvani Alapszervezet tagjai és meghívott vendégei március 7-én nagyon szép, bensőséges műsorral ünnepelték meg a Nőnapot!

Lazányi Jánosné bevezetője után Sánta Gyula elnök úr, a hatvani Naplemente Nyugdíjasklub elnöke, köszöntötte a férfiak nevében a megjelent hölgyeket. Nagyobb örömünkre, férfi tagtársaink szép nőnapi verseket adtak elő.
Az ünnepségre a koronát az ANITA HUNGÁRIA Divatbemutatója tette fel. Emlőműtött hölgyek szebbnél szebb fehérneműt és fürdőruhát mutattak be. Vidám felvonulásukon bátran hirdették, hogy igenis mi is szépek, nőiesek vagyunk!
Ezúton is szeretnék köszönetet mondani Dr. Tóth Lászlóné Lacza Zsuzsannának az ANITA HUNGÁRIA Kft igazgatójának, hogy elfogadták meghívásunkat és immár második alkalommal eljöttek hozzánk, erőt adva sok-sok olyan nőtársunknak, akik mostanában estek át műtéten.
A zárásként a citerazenekar hangulatos muzsikájára, felszabadult táncba kezdett az ünneplő vendégsereg.

                              
Lazányi Jánosné
Hatvani Alapszervezet elnöke

Kategóriák: Egyéb

Kapcsolódó bejegyzések

Egyéb

Idén is GoPink!

Rózsaszínben tálalt gombák a mellrák ellen

Egyéb

Mit tehetünk egészségünk érdekében?

Gimnazista fiúknak tartott felvilágosító előadást Kreicsi Mária a Salgótarjáni Alapszervezet elnöke

Egyéb

Félsz a vihartól? – könyvajánló

„A rák nem fáj”- Csősz Roland ajánlója Mit várnál egy olyan könyvtől, amiben pont helyett csillag van, és még a szerző is hasonló: apró, (most épp) szőke ifjúság, tele energiával és életkedvvel, aki egyszer csak Olvass tovább...