A Gyöngyösi Alapszervezet beszámolója

Óriási örömmel tettünk eleget Bognárné Faragó Ágota tagtársunk invitálásának. Egy őszi beszélgetős, nyársalós napra hívta meg nagy szeretettel az alapszervezet tagságát nyaralójukba, Zsóriba október 5-én, szerdán.

Zsóri Gyöngyöstől keletre, Miskolc felé, mintegy 50 km távolságra lévő gyönyörű kis fürdőtelepülés, közvetlenül Mezőkövesd mellett.

Telekocsis utazást szerveztünk, hogy ne kelljen senkinek busszal közlekedni. Az időjárás is nagyon kedvezett ennek a csodálatos programnak, a kissé fázós reggel után ragyogó napsütésben volt részünk. A nap fénypontja a nyársalás, azaz a szalonnasütés volt, de mindenki hozott otthonról finomabbnál finomabb meglepetés süteményt, pogácsát, gyümölcsöt.

Mindenki nagyon jól érezte magát, sokat beszélgettünk, nevettünk és még sokáig emlékezni fogunk erre a szép napra! Köszönjük Ágota!

Tóth Lászlóné
a MRL Gyöngyösi Alapszervezet elnöke

 

Kapcsolódó bejegyzések

Előadás

Egy nap a nőkért – figyelemfelkeltő séta és program Salgótarjánban

A Magyar Rákellenes Liga Salgótarjáni Alapszervezete és a Nógrád Megyei Kormányhivatal Népegészségügyi Főosztálya figyelemfelkeltő sétát és programot szervez az emlőrák és méhnyakrák elleni harc jegyében, melyre tisztelettel meghívjuk Önt a barátaival, munkatársaival együtt. Az esemény Olvass tovább...

Alapszervezetek

Rózsaszentmártoni Alapszervezet – Rózsaszín séta és előadás

A Magyar Rákellenes Liga Rózsaszentmártoni Alapszervezete idén is megtartotta hagyományos “Októberi Rózsaszín séta” rendezvényét, melyet megelőzött dr. Gulyás Zoltán főorvos úr előadása.

Alapszervezetek

Túra a Pisztrángos-tóhoz

A Gyöngyösi Alapszervezet beszámolója Alapszervezetünk tagjai nyáron is igyekeznek aktív életet élni, ha nem is napi szinten, de legalább heti egy alkalommal csoportosan is túrázni, kirándulni, sportolni mennek szem előtt tartva az egészséges életmódhoz tartozó Olvass tovább...