A Magyar Rákellenes Liga Salgótarjáni Alapszervezete a Salgótarjáni Gyermektábor  területén, huszonöt fő részvételével 2023.június 09-én tartotta az Alapszervezet önkéntesei számára az éves továbbképző napját.

Gyönyörű környezetben, jó hangulatú, összetartó csapatban sok hasznos dolgot, hallhattak, gyakorolhattak, tanulhattak meg a résztvevők, ami segíthet az önkéntesek testi-lelki egyensúlyának megtartásában, a hiteles és helyes orvos-beteg, önkéntes-beteg kommunikációban, a segítő munkában.

Sokszínű program valósult meg. Volt kondicionáló és meridián torna, légzéstechnikák elsajátítása, kreatív közös virágkészítés, relaxációs gyakorlatok, előadás az orvos-beteg kommunikációról, az aktuális segítőszolgálati feladatokról, az adománygyűjtés lehetőségeiről.

Sor került az elkövetkező időszak programegyeztetésére, kiemelten a „pink október” eseményeire, a tapasztalatok megosztására és persze jó hangulatú baráti beszélgetésekre is.

A nagyon hasznos program a finom közös ebéd elfogyasztásával zárult.

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Kézilabda csapatnak szurkolt a Gyöngyösi Alapszervezet

A Gyöngyösi Kézilabda Klub – a korábbi évekhez hasonlóan – idén is támogatja alapszervezetünket. Kedvenc csapatunk a HE-DO B. Braun Gyöngyös NB I.-es felnőtt férfi-kézilabdacsapata  a MOL-Tatabánya KC ellen mérkőzött október 22-én 18 órakor, melynek teljes jegybevételét Olvass tovább...

Alapszervezetek

Az egészségügyi ellátáshoz való jog – előadás Egerben

Betegjogi előadás Egerben, az EKMK Bartakovics Béla Művelődési Házban, 2016. november 8-án 13 órakor. A rendezvény ingyenes, minden érdeklődőt szeretettel várunk.