Biciklis megemlékezést, figyelemfelhívó kerekezést tartottunk a Limfóma Világnapja (09. 15.) alkalmából Gyöngyösön a Fő téren szeptember 23-án, immár negyedszer.

Nagy örömünkre idén is rangos vendéggel, a Magyar Rákellenes Liga elnökével, Rozványi Balázzsal az élen kerekezett az összegyűlt csapat városunk főterén.

A részvevők között üdvözölhettük a Mátra Biker Sport Klub néhány tagját, valamint a felhívásra civilek is eljöttek.

Tóth Lászlóné az MRL Gyöngyösi Alapszervezet vezetőjének köszöntője után Rozványi Balázs elmondta, hogy a figyelemfelkeltés nagyon fontos. A limfóma azaz a nyirokszövet daganatos megbetegedése rejtőzködő betegség, korai felismerésének szakaszában azonban gyógyítható.

E betegség jelképes színe a zöld, így a résztvevők, köztük a gyalogosok is, zöld színbe öltöztek (póló, zöld szalag a nyakban vagy a fejen) szolidaritásuk jeléül.

Rendezvényünket a Gyöngyösi TV is megtisztelte, melyet ezúton is köszönünk!

Tóth Lászlóné
a MRL Gyöngyösi Alapszervezet elnöke

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Egészségnap Boldogon

A Hatvani Segítő Szolgálat beszámolója Időpont: 2022.szeptember 24. A Boldogi Egészségnapra meghívást kapott a MRL Hatvani Alapszervezete és Segítő Szolgálata! A Berecz Antal Általános Iskolában megrendezett egészségnapon a HPV-re, az oltás fontosságára kiadványokkal hívtuk fel a Olvass tovább...

Alapszervezetek

Tavasznyitó kerékpározás – most csak egyedül

Ónodyné Székfy Ágnes a 2021. évet is megkezdte! Kerékpárra pattant és letekerte tavasznyitó  első 30 kilométerét!  

Alapszervezetek

Keringésjavító és stresszoldó gyógytorna Salgótarjánban

2017.01.30-én Vitek Annamária gyógytornász vezetésével keringésjavító és stresszoldó gyógytornán vehettek részt a MRL Salgótarjáni Alapszervezet tagjai.