Időpont: 2022.szeptember 19.
Vezető: Kiss Anett pszichológus

A nyári szünetet követő első csoportülésen 7 fő vett részt. Az új csoporttag bemutatkozása után a “nyári feltöltődés” témakörében minden csoporttag beszámolt az őt ért pozitív behatásokról.

A következő körben az aktuális nehézségek átbeszélése, tapasztalatcsere következett a csoporttagok aktív részvétele mellett.

A csoportülést relaxációs gyakorlattal zártuk.

Jó hangulat, bizalmi légkör jellemezte ezt a  foglalkozást is.

Lazányi Jánosné
a Segítő Szolgálat  vezetője

 

 

 

 

 

 

 

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Petőfibányaiak a Bányász emléknapon

2017. 06.10-én részt vettünk a bányász emléknapon, ahol a kikapcsolódás mellett Tedd próbára a tudásodat egészségügyi tesztlap kitöltésére bátorítottuk az ifjakat és a szépkorúakat. A főzőversenyen II. helyezést értünk el.

Alapszervezetek

Remény és szépség napja Salgótarjánban

2019-11-20 A CsillámVilág Kft. évekkel ezelőtt útjára indított egy programot, amelyet – a Magyar Rákellenes Liga Salgótarjáni Alapszervezetének közreműködésével – először hívtak életre Salgótarjánban. A kezdeményezés célja, hogy az önkéntes hennafestők csodaszép motívumokon keresztül adják Olvass tovább...

Alapszervezetek

Első online továbbképzés alapszervezeti vezetőknek, tagoknak, önkénteseknek

2020-09-22 Szeptember 18-20-ig tartott az első online továbbképzésünk, melynek szervezője a Magyar Rákellenes Liga Hatvani Segítő Szolgálata volt. Az egyes alkalmakon 20-30 fő vett részt. Az értékelő kérdőívek szerint a hallgatóság összességében elégedett volt a Olvass tovább...