A Magyar Rákellenes Liga Hatvani Alapszervezetének és Segítő Szolgálatának  önkéntes segítői szeptember 11-én együtt ünnepeltek.

Eltértünk a hagyományos közös főzéstől, úgy gondoltam, a Városligeti séta, majd az azt követő Fővárosi Nagycirkusz előadásával maradandóbb élmény tudunk szerezni. Csekélyke jutalmazás volt ez az egész éves áldozatos munkájukért cserébe!

Az alapszervezetünk elnökeként hálás szívvel mondtam köszönetet önkéntes társaimnak az évek óta nyújtott önzetlen segítségért, amit a rendezvények, klubnapok, sportnapok lebonyolításában, valamint a kórházban fekvő beteg látogatásával nyújtottak alapszervezetünknek.

És nem utolsó sorban köszönet a Magyar Rákellenes Liga elnökségének, hogy megvalósíthattuk a programot!

Hiszem, és mindannyian hisszük, „Egyedül nem megy…..együtt könnyebb”…

23 fő vett részt a programon

Lazányi Jánosné
az alapszervezet elnöke

Támogatóink:
Hatvan Város Önkormányzata, Markovits Kálmán Uszoda, Albert Schweitzer Kórház, Hatvan Tv, Hatvan Hírlap, Zombori Kft.

                                                                                               

                               

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Nagyatádi hírek

25:50-26:25-ig a Nagyatádi Alapszervezet közgyűléséről adnak hírt a Nagyatádi VTV-ben.

Alapszervezetek

II. Országos Gyalogló Mentornap

Időpont: 2019. november 15. Helyszín: Novotel Budapest City Országos Gyalogló Mentornap klubvezetők részér A Magyar Rákellenes Liga Hatvani Alapszervezet OGYIK vezetőjeként meghívást kaptam a II. Országos Gyalogló Mentornapra. „A győztesek soha nem adják fel!” – Olvass tovább...

Alapszervezetek

Itt a tavasz, jön a nyár! Hajrá Tiszafüred!

Kovácsné Fórizs Emese, a Tiszafüredi Alapszervezet elnöke a Főnix TV-ben mondja el programajánlóját. A nézők figyelmébe ajánlja a következő programokat: Melanóma és a bőrrák – előadás Örökmozgók program 3-1-2 meridián torna Kerékpározni jó! Gyűjtsük együtt Olvass tovább...