Egészség- és Családi nap Egerben

A Zöldpanel Egyesület szeptember 10-én szombaton, rákellenes egészségmegőrzésre irányuló szűrőprogramokkal várta az érdeklődőket Egerben, a Felsőváros Nemzedékek terén.

Két szűrőbusz és a város civil szervezetei, köztük a Magyar Rákellenes Liga Egri Alapszervezete is hozzájárult, a rendezvény sikeréhez, amelyen különféle programok várták az érdeklődőket:

  • különféle szűrések

  • mozgásos programok

  • kézműves foglalkozás

  • koncertek

  • “Tegyük szerethetővé a rákellenes programot”-címmel, kerekasztal beszélgetésselt hallgathattak a résztvevők, amelyen Gaál Imre elnökhelyettes képviselte a Magyar Rákellenes Ligát.

Köszönjük a Zöldpanel Egyesületnek a meghívást és azt, hogy részese lehettünk ennek a sikeres rendezvénynek.

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Alapszervezetek találkozója – Felsőtárkány, Szikla-forrás

2015. július 14-én a Magyar Rákellenes Liga Egri Alapszervezet és a Salgótarjáni  Alapszervezet immár ötödik alkalommal  tartotta közös  rendezvényét.  Egertől 10 km-re, a csodálatos környezetben fekvő Felsőtárkány Szikla-forrás volt a program helyszíne. A  rendezvényt megtisztelték Olvass tovább...

Alapszervezetek

Hatvan – januári programajánló

        A Segítő Szolgálat programja: Stresszoldó foglalkozás  1/1 – Autogén trénig Időpont: január 18. hétfő Vezeti: Kiss Anett pszichológus, Hatvani Kórház Helyszín: Segítő Szolgálat Hatvan, Balassi B.u.16. Megbeszélés 1. – Heves megyei Olvass tovább...

Alapszervezetek

Nagyatádi hírek

25:50-26:25-ig a Nagyatádi Alapszervezet közgyűléséről adnak hírt a Nagyatádi VTV-ben.