2022.04.25-én megtartottuk az éves közgyűlésünket. Az ülés alkalmával a 2021. éves szakmai és pénzügyi beszámoló mellett, új küldött került megválasztásra, mivel az előző küldött madátuma lejárt.
Átbeszéltük a 2022.évi terveinket, pénzügyi helyzetünket is.
Az összejövetelen nagyon tartalmas előadással egybekötött bemutatón vehettünk részt a Gyógyászati segédeszközbolt kolléganője által.
A téma főleg a melldaganaton átesett hölgyek, protézis, melltartó, paróka lehetőségeinek bemutására irányult.
Kérésre megtekinhettük a különféle lábdeformítások korrigálására szolgáló termékeket,  a vizelet inkontinencia felfogására, valamint a bizonság technikai eszközöket is (pl. kapaszkodók, csúszásgátlók, fürdőkádba helyezhető székek stb.). Tájékoztatást kaptunk a különböző szakorvosok által, TB finanszírozásra felírható termékekről is. Sok mindent megtudtunk, ami számunkra a mindennapjainkat könnyebbé teheti. Köszönjük szépen az előadást Beáta!
Királyné Bostyai Mária
a Siófok Alapszervezet vezetője

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Éves közgyűlés Debrecenben

Az éves közgyűlésre 2022. április 28-án 13 órától került sor a Sugárterápia szeminárium termében. Esős időben gyülekeztek a ligatagok. A Klinika területén maszk használata kötelező volt. 110 liga tagból 34 fő volt jelen. A közgyűlés Olvass tovább...

Alapszervezetek

Gyöngyösiek Bakonyszücsön

Meglátogattuk Márta néni sírját. Egy csokor virággal emlékeztünk az elhunytra.  Megbeszéltük, hogy mennyit tehetünk az egészségünkért mozgással és prevencióval. Sokat mozogtunk és túrákon vettünk részt, segítettünk a felújított otthon átadásának takarításában.

Alapszervezetek

Mikulás napi túra Salgótarjánban

A MRL Salgótarjáni Alapszervezet Mozgásklubja Mikulás napi túrát szervezett 2023. december 7-én az érdeklődőknek. Az egyórás túra meghirdetett útvonalát az időjárási viszonyok miatt a szervezők módosították. A többórás és folyamatos havazás varázslatossá tette a tájat, Olvass tovább...