2022.04.25-én megtartottuk az éves közgyűlésünket. Az ülés alkalmával a 2021. éves szakmai és pénzügyi beszámoló mellett, új küldött került megválasztásra, mivel az előző küldött madátuma lejárt.
Átbeszéltük a 2022.évi terveinket, pénzügyi helyzetünket is.
Az összejövetelen nagyon tartalmas előadással egybekötött bemutatón vehettünk részt a Gyógyászati segédeszközbolt kolléganője által.
A téma főleg a melldaganaton átesett hölgyek, protézis, melltartó, paróka lehetőségeinek bemutására irányult.
Kérésre megtekinhettük a különféle lábdeformítások korrigálására szolgáló termékeket,  a vizelet inkontinencia felfogására, valamint a bizonság technikai eszközöket is (pl. kapaszkodók, csúszásgátlók, fürdőkádba helyezhető székek stb.). Tájékoztatást kaptunk a különböző szakorvosok által, TB finanszírozásra felírható termékekről is. Sok mindent megtudtunk, ami számunkra a mindennapjainkat könnyebbé teheti. Köszönjük szépen az előadást Beáta!
Királyné Bostyai Mária
a Siófok Alapszervezet vezetője

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Egészségnap Somoskő váránál

A Magyar Rákellenes Liga Salgótarjáni Alapszervezetének önkéntesei is részt vettek egészség totós, információs sátorral a gyönyörű fekvésű Somoskő vára mellett megrendezett városi  Európa Nap programon 2017. május 6-án.

Alapszervezetek

Előadás a tüdőrák tüneteiről és kezeléséről Egerben

Az Egri Alapszervezet 2017. május 9-ei rendezvényén “A tüdőrák tünetei és kezelése” címmel dr. Szabó Marianna tüdőgyógyászt hallgathatták meg az érdeklődők. Előadásában kiemelte, hogy a tüdőrák halálozása a férfiaknál első,  a nőknél a második helyet Olvass tovább...

(A)mit tehetünk, (a)mit tehetek a rák ellen

Gyalogtúra Hatvan környékére

március 11-én 12 km-es távot tettünk meg, szint 75 méter, menetidő 4 óra. Túravezető: Mike Attila A túránk útvonala:  1.sz Általános Iskola  – Zagyva töltés – Laktanya sarka – Peres-tehenészet – Pálinka főzde – Kisgombos pihenő Olvass tovább...