2022.04.25-én megtartottuk az éves közgyűlésünket. Az ülés alkalmával a 2021. éves szakmai és pénzügyi beszámoló mellett, új küldött került megválasztásra, mivel az előző küldött madátuma lejárt.
Átbeszéltük a 2022.évi terveinket, pénzügyi helyzetünket is.
Az összejövetelen nagyon tartalmas előadással egybekötött bemutatón vehettünk részt a Gyógyászati segédeszközbolt kolléganője által.
A téma főleg a melldaganaton átesett hölgyek, protézis, melltartó, paróka lehetőségeinek bemutására irányult.
Kérésre megtekinhettük a különféle lábdeformítások korrigálására szolgáló termékeket,  a vizelet inkontinencia felfogására, valamint a bizonság technikai eszközöket is (pl. kapaszkodók, csúszásgátlók, fürdőkádba helyezhető székek stb.). Tájékoztatást kaptunk a különböző szakorvosok által, TB finanszírozásra felírható termékekről is. Sok mindent megtudtunk, ami számunkra a mindennapjainkat könnyebbé teheti. Köszönjük szépen az előadást Beáta!
Királyné Bostyai Mária
a Siófok Alapszervezet vezetője

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Tűzmegelőzési ismeretek a Rákellenes Liga Szekszárdi Alapszervezete rendezvényén

Tűzmegelőzési ismeretek témakörben tartott tájékoztatást a Tolna Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság a MRL Szekszárdi Alapszervezetének soron következő előadásán. A beszámolót a Katasztrófavédelmi Igazgatóság honlapján olvashatják: http://tolna.katasztrofavedelem.hu/hirek/4663-tuzmegelozesi-ismeretek-a-rakellenes-liga-sorok-kovetkezo-rendezvenyen  

Alapszervezetek

A gyógyító hangfürdő

Különleges élményben volt részük azoknak, akik a Magyar Rákellenes Liga Salgótarjáni Alapszervezet Stresszoldó Klubjának 2016.02.29-i rendezvényén részt vettek. Jászberényi Tünde és Péter a hangtálak és óriás gongok világába vezetett el minket. Megtapasztalhattuk a teljes ellazulás Olvass tovább...