2022.04.25-én megtartottuk az éves közgyűlésünket. Az ülés alkalmával a 2021. éves szakmai és pénzügyi beszámoló mellett, új küldött került megválasztásra, mivel az előző küldött madátuma lejárt.
Átbeszéltük a 2022.évi terveinket, pénzügyi helyzetünket is.
Az összejövetelen nagyon tartalmas előadással egybekötött bemutatón vehettünk részt a Gyógyászati segédeszközbolt kolléganője által.
A téma főleg a melldaganaton átesett hölgyek, protézis, melltartó, paróka lehetőségeinek bemutására irányult.
Kérésre megtekinhettük a különféle lábdeformítások korrigálására szolgáló termékeket,  a vizelet inkontinencia felfogására, valamint a bizonság technikai eszközöket is (pl. kapaszkodók, csúszásgátlók, fürdőkádba helyezhető székek stb.). Tájékoztatást kaptunk a különböző szakorvosok által, TB finanszírozásra felírható termékekről is. Sok mindent megtudtunk, ami számunkra a mindennapjainkat könnyebbé teheti. Köszönjük szépen az előadást Beáta!
Királyné Bostyai Mária
a Siófok Alapszervezet vezetője

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Dr. Bak Mihály előadása Mezőberényben

Október 1-je a mellrák elleni küzdelem világnapja, október hónap pedig az emlőrák elleni küzdelem hónapja. Ennek jegyében tart már több éve október első hétvégéjén előadást Dr. Bak Mihály c. egyetemi tanár, onkológus, “Mezőberény Város Díszpolgára”. Olvass tovább...