2022. március 23-i Presszó Szerdánk-on  két különleges beszámolót halhattunk:
Első előadónk  Szabó Csaba  volt,- egyetemi tanár-  a Gödöllői Civil Kerekasztal valamint  Gödöllői Fészek Nagycsaládosok Egyesületének  az elnöke – a helyes táplálkozásról, a vitaminokról, a felhasznált élelmiszerekről és azok beltartalmáról tartott egy nagyon elgondolkodtató előadást. Ti tudtátok pl hogy a máj tartalmazza a legtöbb “C” vitamint?
Továbbá megismerhetünk egy egyedi , a világ legkönböző helyein készült felmérést (fotografikus szemmel), amely bemutatja, egy család mennyi élelmiszert használ fel és az mennyibe kerül. (itt  tudod megnézni):
Második előadónk Halász Levente volt. Ő  egyik gyerekkori álmát valósította meg. Útja a Kilimandzsáróra vezetett. A  túrára való felkészülést és annak megvalósítást ismerhettük meg. Minden elismerésünk e különleges TELJESÍTMÉNYÉRT!!
Lelked legmélyén Te is tudod, mi is az a 10 legfontosabb cél, amire oly régóta  vágysz!! Igaz,hogy Levente erre a túrára konkrétan fél évet készült, de mindig tudta legbelül az útja hova vezet! (legközelebb különben El Caminora) .
Merj Te  is elindulni!!
Gödöllői Alapszervezet  elnöke
+36 70 778 32 79

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Sorsunk Borsod! Kirándulás Sárospatak-Erdőbényére

MRL Miskolc – Örökmozgók Sorsunk Borsod II. Kirándulás Sárospatak-Erdőbényére (lépések száma: 12127 – 8,4 km gyaloglás)

Események

A Nőnap nemcsak egy nap a naptárban

A Miskolci Segítő Szolgálat beszámolója Gecse Attila a  B.A.Z Vármegyei Kórház és Oktató Kórház lelkésze megemlékezett a nőnapról, amit szerte a világon mindenhol ünnepelnek. A nőnap nem csak egy nap a naptárban, hanem egy emlékeztető arra, Olvass tovább...

Alapszervezetek

Európai Rákellenes Hét – előadás Egerben

Az Egri Alapszervezet szeretettel várja az érdeklődőket az Európai Rákellenes Hét alkalmából  “Az Európai Rákellenes Kódex üzenete” című előadásra Helyszín: Markhot Ferenc Kórház Refektóriuma (Eger, Markhot Ferenc u. 1-3. megközelítés a Minaret melletti nagykapun keresztül) Olvass tovább...