2022. március 23-i Presszó Szerdánk-on  két különleges beszámolót halhattunk:
Első előadónk  Szabó Csaba  volt,- egyetemi tanár-  a Gödöllői Civil Kerekasztal valamint  Gödöllői Fészek Nagycsaládosok Egyesületének  az elnöke – a helyes táplálkozásról, a vitaminokról, a felhasznált élelmiszerekről és azok beltartalmáról tartott egy nagyon elgondolkodtató előadást. Ti tudtátok pl hogy a máj tartalmazza a legtöbb “C” vitamint?
Továbbá megismerhetünk egy egyedi , a világ legkönböző helyein készült felmérést (fotografikus szemmel), amely bemutatja, egy család mennyi élelmiszert használ fel és az mennyibe kerül. (itt  tudod megnézni):
Második előadónk Halász Levente volt. Ő  egyik gyerekkori álmát valósította meg. Útja a Kilimandzsáróra vezetett. A  túrára való felkészülést és annak megvalósítást ismerhettük meg. Minden elismerésünk e különleges TELJESÍTMÉNYÉRT!!
Lelked legmélyén Te is tudod, mi is az a 10 legfontosabb cél, amire oly régóta  vágysz!! Igaz,hogy Levente erre a túrára konkrétan fél évet készült, de mindig tudta legbelül az útja hova vezet! (legközelebb különben El Caminora) .
Merj Te  is elindulni!!
Gödöllői Alapszervezet  elnöke
+36 70 778 32 79

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Vedd kezedbe a sorsod! – Felvilágosító napok középiskolásoknak

  A Magyar Rákellenes Liga Salgótarjáni Alapszervezet elnöke a Kanizsai Dorottya Szakközépiskola 11. évfolyamos diákjainak szakmai gyakorlati foglalkozás keretében 2016. 04.27-én és 29-én vetítettképes előadást tartott az emlőrák kialakulásának kockázati tényezőiről, az időben való felismerés, Olvass tovább...

Alapszervezetek

Karácsonyi ünnepség Hatvanban

Békében, szeretetben töltöttünk el egy szép, karácsonyi hangulatot árasztó délutánt december 17-én, a Hatvani Alapszervezet megjelent tagjaival, vendégeivel. A karácsonyi ünnepségen Horváth Richárd polgármester köszöntőjében kiemelte: a találkozón egy jól működő közösség összetartó erejét érezhették Olvass tovább...