2022. március 23-i Presszó Szerdánk-on  két különleges beszámolót halhattunk:
Első előadónk  Szabó Csaba  volt,- egyetemi tanár-  a Gödöllői Civil Kerekasztal valamint  Gödöllői Fészek Nagycsaládosok Egyesületének  az elnöke – a helyes táplálkozásról, a vitaminokról, a felhasznált élelmiszerekről és azok beltartalmáról tartott egy nagyon elgondolkodtató előadást. Ti tudtátok pl hogy a máj tartalmazza a legtöbb “C” vitamint?
Továbbá megismerhetünk egy egyedi , a világ legkönböző helyein készült felmérést (fotografikus szemmel), amely bemutatja, egy család mennyi élelmiszert használ fel és az mennyibe kerül. (itt  tudod megnézni):
Második előadónk Halász Levente volt. Ő  egyik gyerekkori álmát valósította meg. Útja a Kilimandzsáróra vezetett. A  túrára való felkészülést és annak megvalósítást ismerhettük meg. Minden elismerésünk e különleges TELJESÍTMÉNYÉRT!!
Lelked legmélyén Te is tudod, mi is az a 10 legfontosabb cél, amire oly régóta  vágysz!! Igaz,hogy Levente erre a túrára konkrétan fél évet készült, de mindig tudta legbelül az útja hova vezet! (legközelebb különben El Caminora) .
Merj Te  is elindulni!!
Gödöllői Alapszervezet  elnöke
+36 70 778 32 79

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Megelőzni jobb, mint gyógyítani!

A Magyar Rákellenes Liga 1993-tól kezdve évente megrendezi a Nemzeti Rákellenes Napot április 10-én, dr. Dollinger Gyula (1849-1937) sebészprofesszor, egyetemi tanár születésnapján. Dr. Dollinger Gyula nevéhez fűződik a rák-regiszter kialakítása, amely a hazai megbetegedések tudományos Olvass tovább...

Alapszervezetek

Cukorbetegség és daganatos betegség – előadás Egerben

Szeretettel hívjuk az érdeklődőket 2018. november 13-án, kedden 13 órakor a Markhot Ferenc Kórház Refektóriumában (Markhot Ferenc u. 1-3.) Előadó: Dr. Harcsa Eleonóra főorvos, rendelőintézeti igazgató Téma: A cukorbetegség és a daganatos betegségek