Időpont: 2022.03.04.
Helyszín: Grassalkovich Művelődési Ház 

A Hatvani Grassalkovich Művelődési Ház szervezésében 2022. január 17-től 11. alkalomból álló kosárfonó tanfolyamon vett részt alapszervezetünk öt tagja, Tóth István kosárfonó szakoktató vezetésével.

Az elkészült alkotásokból, remekművekből 2022. március 4-én kiállítást szerveztek, melyet Valló Ede igazgató úr nyitott meg és gratulált a tanfolyamon részvevőknek a nehéz feladatok sikeres elvégzéséhez.

A kiállítás két héten keresztül megtekinthető a Művelődési Házban.

Lazányi Jánosné
elnök

Támogatók: Hatvani Polgármesteri Hivatal, Hatvan Tv, Zombori Pékség, Hatvani Hírlap, Szociális, Gyermekjóléti és Egészségügyi Szolgálat Védőnői Szolgálata, HEOL, Grassalkovich Művelődési Ház

 

 

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Kirándulás és gombaszedés

A MRL Gyöngyösi Alapszervezetének néhány tagja gombaszedéssel összekötött sétát tett Mátraháza és Mátrafüred között. A ködös idő ellenére jól éreztük magunkat, ha az idő engedi újból megismételjük a sétát, és a szép természetben történő jelenlétünket.

Alapszervezetek

Vendégváró falatok locsolkodóknak

Fakanál Klubfoglalkozás, dietetikus tanácsadás Időpont: 2024. március 18. Vezeti: Sándorné Buda Ildikó dietetikus A Hatvani Segítő Szolgálatunk mai Fakanál klubfoglalkozásán már a húsvéti ünnepekre hangolódtunk. Kétfajta krémet készítettünk. Az egyik tojásos tonhalkrém, a másik sima Olvass tovább...

Egyéb

Meghívó Egészségnapra: Ságújfalu, 2013. április 25.

Mindenkit szertettel várnak a Polgármesteri Hivatal – Kultúrház udvarán megrendezésre kerülő egészségnapon, ahol szűrésekkel és érdekes kísérőprogramokkal várják a lakosságot a szervezők.