A Gyöngyösi Alapszervezet tagjai múlt héten, szerdán (08. 17-én) ismét a strandolós programot szavazták meg, mondván, hogy mindjárt vége a nyárnak.

Sajnos szeptember közepén (ha addig engedi az idő) bezár a Strandfürdő Jászárokszálláson, mivel fedett, téliesített medencéi nincsenek.

Sokan (19 tag + 5 unoka) gondoltuk úgy, hogy megragadjuk az alkalmat és együtt töltünk még egy szabadban fürdőzős napot.

Az úszómedencében megmozgattuk izmainkat, edzettünk egy páran a közeljövőben megrendezésre kerülő hatvani úszóversenyre, a meleg vizes medencében pedig élveztük a gyógyvíz frissítő, gyógyító erejét.

Nagyon szép, vidám napot töltöttünk megint együtt, sokat beszélgettünk, kártyáztunk és persze nem maradhatott el a strandoláshoz hozzátartozó finom lángos sem.

Tóth Lászlóné
a MRL Gyöngyösi Alapszervezet elnöke

 

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Tabuk nélkül a HPV-ről és a méhnyakrákról Balassagyarmaton

A Magyar Rákellenes Liga Salgótarjáni Alapszervezete 2020. január 23-án a „XIV. Európai Méhnyakrák Megelőzési Hét” alkalmából figyelemfelkeltő rendezvényt szervezett Balassagyarmaton, a Szent-Györgyi Albert Szakgimnázium tanulói részére, csatlakozva a Mályvavirág Alapítvány „Fontos, amit megosztasz?/!” szlogenű országos programjához Olvass tovább...

Alapszervezetek

Sportos Egészségnap szűrővizsgálatokkal Salgótarjánban

Egy év kihagyás után 2021. szeptember 18-án került megrendezésre a IX. Városi Sportos Egészségnap a Salgótarjáni Sportcentrumban és Sportcsarnokban, ahol mód nyílt a szabadban mozgással tenni az egészségünkért és egyúttal tájékozódni egészségi állapotunkról. A megjelentek Olvass tovább...

Alapszervezetek

Megalakult a Gödöllői Alapszervezet

Gaál Imre és Strommer Pálné Szilvia segítségével nagyszerű hangulatban telt a Magyar Rákellenes Liga Gödöllői Alapszervezete megalakulásának délutánja. Az eseményen Gödöllő város polgármestere, dr. Gémesi György is megjelent, hogy üdvözölje ezt a civil kezdeményezést és Olvass tovább...