A Gyöngyösi Alapszervezet tagjai múlt héten, szerdán (08. 17-én) ismét a strandolós programot szavazták meg, mondván, hogy mindjárt vége a nyárnak.

Sajnos szeptember közepén (ha addig engedi az idő) bezár a Strandfürdő Jászárokszálláson, mivel fedett, téliesített medencéi nincsenek.

Sokan (19 tag + 5 unoka) gondoltuk úgy, hogy megragadjuk az alkalmat és együtt töltünk még egy szabadban fürdőzős napot.

Az úszómedencében megmozgattuk izmainkat, edzettünk egy páran a közeljövőben megrendezésre kerülő hatvani úszóversenyre, a meleg vizes medencében pedig élveztük a gyógyvíz frissítő, gyógyító erejét.

Nagyon szép, vidám napot töltöttünk megint együtt, sokat beszélgettünk, kártyáztunk és persze nem maradhatott el a strandoláshoz hozzátartozó finom lángos sem.

Tóth Lászlóné
a MRL Gyöngyösi Alapszervezet elnöke

 

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Postagalambok az emberiség történetében

A Magyar Rákellenes Liga Szekszárdi Alapszervezet a fenti címmel előadást szervezett Szekszárd felnőtt lakosai és az alapszervezet tagsága és más érdeklődők számára. A jelenlévő 25 fős hallgatóságot az alapszervezet vezetője köszöntötte, röviden ismertette az előadás Olvass tovább...

Gyöngyösi Alapszervezet

Választó közgyűlés Gyöngyösön

Magas részvétellel rendben és sikeresen lezajlott a 2023. évi közgyűlés március 20-án, ahol a fő napirendi pontok az alábbiak voltak. A 2022. évi szakmai és pénzügyi beszámoló elfogadása, a 2023. évi programtervezet megvitatása, költségvetési terv Olvass tovább...

Alapszervezetek

Tavaszi Sport és Egészségnapon Zagyvarónán

Szűrtünk és tornáztunk a Tavaszi Sport és Egészségnapon Zagyvarónán  A Tarján Tavasz rendezvénysorozat „Tavaszi Sport-és Egészségnap Zagyvarónán” című programján való részvételre 2019. 04.27-re a Magyar Rákellenes Liga Salgótarjáni Alapszervezete felkérést kapott. A regisztrált ötvenöt főnek Olvass tovább...