A Gyöngyösi Alapszervezet tagjai múlt héten, szerdán (08. 17-én) ismét a strandolós programot szavazták meg, mondván, hogy mindjárt vége a nyárnak.

Sajnos szeptember közepén (ha addig engedi az idő) bezár a Strandfürdő Jászárokszálláson, mivel fedett, téliesített medencéi nincsenek.

Sokan (19 tag + 5 unoka) gondoltuk úgy, hogy megragadjuk az alkalmat és együtt töltünk még egy szabadban fürdőzős napot.

Az úszómedencében megmozgattuk izmainkat, edzettünk egy páran a közeljövőben megrendezésre kerülő hatvani úszóversenyre, a meleg vizes medencében pedig élveztük a gyógyvíz frissítő, gyógyító erejét.

Nagyon szép, vidám napot töltöttünk megint együtt, sokat beszélgettünk, kártyáztunk és persze nem maradhatott el a strandoláshoz hozzátartozó finom lángos sem.

Tóth Lászlóné
a MRL Gyöngyösi Alapszervezet elnöke

 

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Bakonyszücsi feltöltődés

A Hatvani Alapszervezet tagjai közül 17-en a Daganatos Betegek Lelki Táborában pihentek szeptember közepén. Már nagyon vártuk, hogy mehessünk, nagy szükségünk volt a testi-lelki feltöltődésre! Kora délután érkeztünk meg mi hatvaniak és kerekharaszti társaink. Nagyon finom Olvass tovább...

Alapszervezetek

Légy tudatos! … Ne szkippeld!

A MRL Salgótarjáni Alapszervezet a Nógrád Megyei Kormányhivatal Egészségügyi Főosztályával közösen vetélkedőt szervez Nógrád megye középiskoláinak tanulói számára a Rákellenes Világnap alkalmából. A verseny célja: a tanulók egészségtudatos magatartásának fejlesztése, a daganatos betegségekkel kapcsolatos ismeretek Olvass tovább...

Alapszervezetek

Tibeti Hangmasszázs és Tibeti Hangtálak

A Magyar Rákellenes Liga Szekszárdi Alapszervezet Tibeti hangmasszázs és Tibeti hangtálak címmel előadást szervezett az alapszervezet tagsága és a meghívott vendégek számára. A rendezvény helyszíne Szekszárd Babits Mihály Kultúrközpont volt. Felkért előadó: Molnár Tibor hangmasszőr, Olvass tovább...