A Gyöngyösi Alapszervezet tagjai múlt héten, szerdán (08. 17-én) ismét a strandolós programot szavazták meg, mondván, hogy mindjárt vége a nyárnak.

Sajnos szeptember közepén (ha addig engedi az idő) bezár a Strandfürdő Jászárokszálláson, mivel fedett, téliesített medencéi nincsenek.

Sokan (19 tag + 5 unoka) gondoltuk úgy, hogy megragadjuk az alkalmat és együtt töltünk még egy szabadban fürdőzős napot.

Az úszómedencében megmozgattuk izmainkat, edzettünk egy páran a közeljövőben megrendezésre kerülő hatvani úszóversenyre, a meleg vizes medencében pedig élveztük a gyógyvíz frissítő, gyógyító erejét.

Nagyon szép, vidám napot töltöttünk megint együtt, sokat beszélgettünk, kártyáztunk és persze nem maradhatott el a strandoláshoz hozzátartozó finom lángos sem.

Tóth Lászlóné
a MRL Gyöngyösi Alapszervezet elnöke

 

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Egészségnap – Szűrőnap a Csányi Idősek Otthonában

2016. április 27-én a Hatvani Egészségfejlesztő Iroda szervezésében a Csányi Idősek Otthonában megrendezésre kerülő Egészségnap – Szűrőnapon bemutatkozott a Hatvani Alapszervezet és Segítő Szolgálat is. Sokan a társalkodóban izgatottan vártak minket, a kikészített szóróanyagokat nézegették. Az Olvass tovább...

Alapszervezetek

Küldöttválasztó közgyűlés Hatvanban

Időpont:  2019. február 19.  10 óra Helyszín: Grassalkovich Művelődés Ház Hatvan, Kossuth tér 24. A Magyar Rákellenes Liga Hatvani Alapszervezet tagsága a mai napon, 2019. február 19-én négy küldöttet választott: Lazányi Jánosné Balogh Margit Oláh Olvass tovább...

Alapszervezetek

Higiéniáról általában

A Magyar Rákellenes Liga Salgótarjáni Alapszervezet Egészségért klubfoglalkozás sorozatának 2021. március 01-i témája a higiénia volt. Az előadó, Lukács Józsefné, diplomás ápoló vetítettképes előadásában beszélt az egészség WHO szerinti jelentéséről: a teljes testi-lelki és szociális Olvass tovább...