Időpont: 2016. június 27. 10 óra

Strommer Pálné köszöntőjét követően az Apci szervezet vezetője vette át a szót.

Az Apci Alapszervezet rendezi meg idén az évek óta más – más alapszervezetnél megrendezésre kerülő Sportnapot, ahol a Heves megyei alapszervezetek összemérik vidám, játékos ügyességi vetélkedőn erejüket. Gellénné Rezsnyák Erika elnök asszony kérése, hogy legkésőbb  szeptember 13-ig adják le a résztvevők létszámát az alapszervezetek.
Az Apci Sport nap időpontja: 2016. szeptember 20. kedd 10 óra. 9 óra 30 perctől lesz a gyülekező a Somlyó hegyi Lövészklub területén. Remélem mindenki megelégedésére újból egy szép napot töltünk el együtt, zárta gondolatait az elnök asszony.

A nap második felében a féléves zárás elkészítésében volt segítségünkre Gaál Imre gazdasági vezető.

Mai megbeszélésünkön 13 fő  vett részt 7 alapszervezettől: Gyöngyös, Rózsaszentmárton, Kerekharaszt, Apc, Zagyvaszántó, Eger és Hatvan vezetői.

Lazányi Jánosné

Kapcsolódó bejegyzések

(A)mit tehetünk, (a)mit tehetek a rák ellen

Figyelemfelhívás a mozgás fontosságára – Egerben

Az Egri Alapszervezet februári rendezvényével a mozgás fontosságára hívta fel a figyelmet a daganatos megbetegedések elkerülése érdekében. Dr. Rokonay Adrienne reumatológus előadásában kifejtette, hogy a mozgásnak nagyon fontos szerepe van a rákmegelőzésben. Csökken a kiújulás Olvass tovább...

Alapszervezetek

PSA szűrés az Egészségügyi Világnap alkalmából Egerben

Az Egri Alapszervezet ingyenes prosztataszűrést szervez 2019. április 1-jén 9-12 óra közott az EKMK LISZIBEN. Várjuk az érdeklődőket!

Alapszervezetek

Idegenvezetői Világnap Egerben

Idegenvezetői Világnap alkalmából, február 24-én az Eger Turisztikai Kft. ingyenes városnézést szervezett Eger város lakóinak és vendégeinek. Badacsonyiné Bohus Gabriella idegenvezetővel nagy élmény volt végigjárni a belvárost turistaként. Legalább százan sétáltunk Gabika vezetésével azokon az Olvass tovább...