A Gyöngyösi Alapszervezet beszámolója

Túrázós, örökmozgó tagtársainkkal úgy indultunk útnak január 19-én, szerdán, hogy felmegyünk busszal Kékestetőre és lefelé jövet ki meddig bírja, addig gyalogol.

Természetes havat – sajnos – nem sokat találtunk Kékesen, de miután körbesétáltuk az „Angyalok tisztását” csodálatos, ropogós, csillogó, hóágyú alkotta hóban kezdtük a leereszkedést a déli sípályán. A pálya kb. első harmadáig élvezhettük a havat, majd kissé fagyos talajon folytattuk utunkat egészen Mátraházáig, ahol egybehangzóan döntöttük el, hogy mindannyian tovább megyünk Sástóig a ragyogó napsütésben, érintve Farkas-kutat, ahol tartottunk egy kis pihenőt.

Az időjárás most is, mint mindig kegyes volt hozzánk, hiszen szélmentes, verőfényes napsütés kísérte végig utunkat. 

Tóth Lászlóné
a MRL Gyöngyösi Alapszervezet elnöke

 

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Kék séta Pusztaszabolcson

A posztatadaganat szűrésre felhívás jegyében 2017. november 11-én kék sétát tartott a Pusztaszabolcsi Alapszervezet. A séta után Csordásné dr. Juhász Judit tartott előadást a szűrés fontosságáról.

Alapszervezetek

TAVASZVÁRÁS KŐBÁNYÁN

A Havasi Gyopár Szociális, Egészségügyi, Kulturális, Segítő Közhasznú Alapítvány meghívására a Magyar Rákellenes Liga Kőbányai Alapszervezet és a Magyar Rákellenes Liga Szekszárdi Alapszervezet vett részt a z Alapítvány 20 éves jubileumi Ünnepségén melyet”Tavaszvárás Kőbányán”címmel rendeztek Olvass tovább...

Alapszervezetek

A korai felismerés jelentősége

Mit lát a mammográfia és mit az ultrahang?” A Magyar Rákellenes Liga Salgótarjáni Alapszervezete októberi Egészségklubjának fő témája, csatlakozóan a Pink Október programjaihoz, a mammográfiás mellrákszűrés volt. A program a dr. Forrai Gábor radiológussal készített Olvass tovább...