A Magyar Rákellenes Liga Miskolci Szervezetének közreműködésével egy újabb orvos, dr. Oross Endre portréját ismerhették meg azok, akik 2022. szeptember 27-én ellátogattak a Szabó Lőrinc Idegennyelvi Könyvtárba.

Dr. Oross Endrével, a klinikai onkológia és sugárterápiás centrum onkológia osztályvezető főorvosával B. Tóth Erika újságíró beszélgetett. Érdekes,tartalmas beszélgetés volt, minden percét élvezték a résztvevők. A program nemcsak egészségügyi témákat érintett, a portréból megismerhették a magánembert is.

A sorozatban korábban már bemutatkozott: dr. Révész János, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Központi Kórház és Egyetemi Oktatókórház főigazgatója, dr. Nagy Gábor, szülész-nőgyógyász, centrumvezető főorvos, dr. Almássy Sándor, mellkas sebész főorvos, dr. Karosi Tamás, fül-orr-gégész, osztályvezető főorvos, dr.Tóth Imre mellkas-sebészeti osztályvezető főorvos, dr. Wijesinghe Ivor andrológus, urológus, klinikai onkológus főorvos, dr.Nagy Géza aneszteziológus főorvos.

Köszönjük a beszélgetéseket és sok sikert kívánunk további munkájukhoz!

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Teremtorna – „Keveset mozgóknak,fogyókúrázóknak”  17.

  Időpont:  2016. május 11. Helyszín: Grassalkovich Művelődési Ház Ez évben 17. alkalommal jöttünk össze a mai teremtornánkra. Igaz, hogy a mai napon szerettünk volna kimenni a Fitnesz-parkba, de a hűvös, borongós időjárás inkább bennmarasztalt Olvass tovább...

Alapszervezetek

Gyöngyposta – Rózsaszentmártonban

A Rózsaszentmártoni Alapszervezet gyöngyfűzési akciója 2017.01.31-én volt, melynek során felhívtuk a figyelmet a szűrések fontosságára, egyben adójuk 1%-ának felajánlását is kértük az aláíróktól.  

Alapszervezetek

Richter egészségváros – Gödöllő

A Magyar Rákellenes Liga Gödöllő Alapszervezet ,,Add tovább a mosolyodat” közössége is részt vett a Richter Egészségnapon, Gödöllő főterén. Önkénteseink a mell-önvizsgálat tanácsadáson segítettek. Mell- és here mulázsaink nagy sikert arattak minden korosztály számára, hiszen Olvass tovább...