A Magyar Rákellenes Liga Salgótarjáni Alapszervezete  önkéntesei az esztendő legbensőségesebb időszakában meglátogatták az ünneplőt öltött Gödöllői Királyi Kastélyt, ahol az 1870-es években a királyi család előszeretettel töltötte a karácsonyi ünnepeket.

A napsütéses délelőttöt a kastélypark adventi kirakó vásári forgatagban való nézelődéssel, vásárlással kezdtük, majd a  Gödöllői Alapszervezet tagjaival találkoztunk, akik kedves meglepetéssel vártak minket Andival az élen. Köszönjük ezúttal is a segítséget és figyelmességet!

A program a Sissi experience kosztümös idegenvezetéssel folytatódott, ahol megismerhettük a királyné életét, betekintést kaptunk mindennapjaiba.

Átsétáltunk az Erzsébet Hotel gyönyörűen ünnepi díszbe öltözött Monarchia éttermébe, ahol egy közös ebéd következett az elmaradhatatlan appfel strudellel, majd átsétáltunk a Karácsonyházba, ahol a a gyönyörűen feldíszített karácsonyfák, betlehemek karácsonyi jelenetek láttán felidézhettük  gyermekkorunk karácsonyait.

Kellemesen elfáradva tértünk az élménydús nap után haza.

 

 

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Karitatív munka – Nyári gyermekfelügyelet

A Magyar Rákellenes Liga Debreceni Alapszervezet és Segítő Szolgálat 7 önkéntese július 28-án negyedik alkalommal vett részt a nyári gyermek táborban. A gyerekek már várták a gyöngyfűzést és a pattogatott kukoricából nyaklánc, karkötő fűzést. Ebéd Olvass tovább...

Alapszervezetek

Stresszoldó csoportfoglalkozás

A Hatvani Segítő Szolgálat szervezésében Vezető: Kiss Anett pszichológus Időpont: 2022. május 16. Az előző foglalkozáson újabb házi feladatot kaptunk, ezek elemzésével kezdtük meg a mai foglalkozást, majd vidám beszélgetéssel folytattuk. Bemutatkozott új tagtársunk is, Olvass tovább...