RSOE (Rádiós Segélyhívó és Infokommunikációs Országos Egyesület)                              

RSOE 2021. évi beszámoló értekezletén 71465.Várdomb, Körtefa vendégházban megtartott értekezletén a Magyar Rákellenes Liga Szekszárdi Alapszervezet 2 fővel (Szikla József, Lengyel Tibor) vett részt.

Dr. Ackermann Zsuzsanna a RSOE Tolna Megyei elnöke ünnepéles köszöntőjét követően kezdetét vette a „MÓRÁGY Hegyi túra ”elnevezésű külső program, 3,5 óra időtartamban. Megtekintettük az UN.” Gránit tömb ”elnevezésű helyszínt, amely szabadtéri rendezvények helyszíne. Magyarország egyik leghíresebb köve: a Gránit tömb. A 3,5 órás természetvédelmi körzetben sétánk kellemes fáradság utáni pihentető ebéd következett.

Elnök Asszony röviden beszámolt az elmúlt időszak tervezett és megvalósult, ill. a meg nem valósult eseményeiről és vázlatosan a következő időszak terveiről.

Nagyon kellemes napot töltöttünk el, ezzel is a két szervezet – az RSOE és a Magyar Rákellenes Liga nagyon jó kapcsolatát erősítve.

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Lelki megtisztulás az El Caminon

A Magyar Rákellenes Liga Salgótarjáni Alapszervezete 2022 márciusi Stresszoldó Klubjának témája napjaink egyik legnépszerűbb zarándokútja, a  Szent Jakab-út, amelyet spanyol neve (Camino de Santiago) után El Caminó-nak is neveznek. Ma már nemcsak magukat kifejezetten vallásosnak Olvass tovább...

Alapszervezetek

Egészségnap a mellrák elleni küzdelem jegyében Sárszentágotán

A Sárszentágotai Alapszervezet által megrendezett egészségnapra október 27-én került sor. A rendezvény a mellrákellenes hónap üzenetét, a korai felismerés és megelőzés fontosságát hordozta. A megnyitón Gaál Imre, a Magyar Rákellenes Liga általános elnökhelyettese és Siák Olvass tovább...

Alapszervezetek

Gyöngyös – 2014. Karácsony

A Karácsonyi Ünnepségünket a klubhelyiségünkben tartottuk meg ahol az Egressy Béni Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola tanulói varázsoltak el kis műsorukkal.